svennebanan



Jag och Vicci ska imorgon starta vår färd mot grannlandet. Det blir shopping shopping och mera shopping. Ha det bra här hemma i finland allihopa och hoppas på att vi kommer levande hem igen (har extrem båtskräck)

Heidi


Hej världen! Ett tag sen sist.
Idag är det min namnsdag, grattis till mig. När jag vaknat ringde mamma åt mig och sa att jag skulle se i påsen som var på mitt skrivbord och där fanns smått och gott tilll present, tack mamma:)!
Har också varit på stan med 2 av mina favoriter Vicci och Paulina, åt en subi och yrade runt i stan bara. Ikväll blir det nog film bara tror jag :)

xoxo!

igår

En helt okej kväll igår med dans, skum och nya bekanta.









kul kväll

hade faktiskt bästa kvällen på länge igår, jättekul var det! For alltså till jeppis med en bunt härliga människor, var där och umgicks med trevliga personer ända tills klockan blev 0:55 för då tog vi bussen hem.
Här har ni bilder, som både är Fridas och mina:










haha! var bara tvungen att visa upp min legendariska party filt/halsduk som följer med på varje fest så att man har något att sitta på, dessutom fungerade den även som ett täcke igår i bussen. Här på bilden posar Patrik stolt och glatt med den ;)

Fridas bilder:





Som sagt, jättebra kväll! Ikväll blir det att fara ut och dansa lite till åminne med girlsen! :)

tadaaa







Med lockigt hår, puderrosa volangklänning och kavaj ska jag som näst sikta nosen mot jeppis city! Men nu har jag ett problem; vart fan går bussen från? stan, men var där? finns det någon som vet och är vänlig och vill ge mig denna information? :(

xxx

Idag har jag varit med Tiia i princip hela dagen.

Imorgon ska jag go with the flow och fara till jakobstad.

På lördag blir det åminne, mest bara för att få skaka lite rumpa, har varit så danssugen länge nu så en dans låter finemang i mina öron.

Där var mina helgplaner i korthet. Vilka är era planer?:)

hår

Enda sedan kanske 1 år tillbaka i tiden har jag tvättat håret varje dag, många gånger har jag tänkt att det verkligen inte är bra för håret och att jag nog borde sluta med ovanan, men aldrig har det blivit av och de gångerna då jag faktiskt försökt så har håret blivit så äckligt fett att man nästan kunnat breda en smörgås med det (lite överdrivning). Nåväl, nu ska jag iaf faktiskt vänja mitt hår vid att inte bli tvättat varje dag, utan typ 2-3 gånger i veckan, eller åtminstone varannan dag till att börja med. Nu har jag senast tvättat håret på tisdag och det ser helt groteskt ut men jag försöker överleva. Imorgon ska jag tvätta det!Hallelujah!
Allt detta för att jag verkligen vill få mitt hår att växa nu och då måste jag få det friskt och det blir det nog inte om man tvättar det varje dag. Så nu blir det att undvika allmöjlig slitage och behandla håret som silke.

För vem vill inte ha långt, tjockt och friskt hår? Som tex fina Beyonce har.


onsdag?

Idag har jag varit duktig och tränat!Efter lite motgångar på vägen for jag och Paulina till ett gym jag inte minns namnet på, före detta budo and fitness iaf! Riktigt bra gym nog enligt mig:)


bådaren herself

ikväll ska jag vara hundvakt, sa försöka få lite sällskap åt mig hit.

Later!

min drömbil



En dag ska en sånhär bil vara min!

do you now where your love is?

Först och främst! Tack för de fina kommentarerna, piggar alltid upp dagen!

Sen till något annat, de senaste 24 timmarna har jag varit på villan med Paulina, där gjorde vi lite allt möjligt, åt massor! Riktigt kul har det varit. Tyvärr hade jag inte kameran med så inga bilder togs tyvärr.

Som avslutning lägger jag in ebn bra låt hit :



I continue learning



Idag har inte gjort någonting, skönt med en sånhär dag som omväxling! Bara vara hemma för sig själv och inte behöva stressa över något. Har dock jobbat lite, behöver cash till stockholmresan om 2 veckor!

Imorgon blir det villan med Paulina, kanske Vicci och eventuellt någon mer? får se :)

David Guetta feat Wynter Gordon- Toyfriend


P.S

Ändrade designen på bloggen, och nu sa jag försöka börja satsa lite mera på bloggandet igen med roliga grejer och bilder från vad jag gör! Bloggmotivationen börjar återhämta sig ;)

bilder bilder bilder

Jag har haft bästa helgen på evigheter, så synd att detta var sista året som rockperry ordnas. Okej det är uuusla bänd där men jag har varje gång så kul, det är bra stäming och man träffar på massa roliga människor (både gamla-och nya bekanta).
Här kommer bilder från helgen! Så enjoy!

DAG 1











DAG 2













TACK! alla för en superbra helg! :)

lite av vad jag hållt på med:





Hey guys! Tänkte meddela att jag ännu lever! Dock har jag lagt bloggen åt sidan nu eftersom att jag verkligen inte har någon tid eller lust med det nu då det är 30 grader där ute och det finns så mycket kulare att göra än blogga! men här kom nu 2 små collage på vad jag har gjort; bland annat har jag varit på poolparty, varit i åbo, varit med vänner, solat och simmat och en hel del mer!

Vet inte när jag orkar blogga igen, men vi hörs när vi hörs! Ha den roligaste sommaren och skratta mycket!:)

nästa destination:

Poolparty! Hoppas påen kul kväll! :)


...

fyfan
ta mig bort härifrån!

Härligt att ikväll få umgås med bra människor och ha det kul och komma bort från denhär skiten.

Ska se om Paulina och Vicci är i stan kanske jag kan joina dem också:)

heidielisecarolina


nothing and everything all at once


inte tid

har inte riktigt tid med bloggning såhär på sommaren, har hela tiden något att göra och jag klagar inte, för vem vill sitta framför datorn då det är sommarlov och runt 30 grader celcius ute? nej nu ska man leva livetför fullt och göra det bästa av varje dag som går!

Tänkte nu iaf slänga in ett inlägg medan jag väntar på att tiia ska komma hit så får vi se vad vi kommer på:)

Har varit på villan nu senaste dagarna, tisdag-onsdag med Paulina, onsdag-torsdag med familjen :)
Orkar inte skriva mera om det men här kommer bilder:

















S O M M A R ♥

C ya!

1 bild

blev tekniska problem när vicci skulle skicka sina bilder från helgen till mig, så fick bara 2 bilder. Mera bilder kommer kanske sedan om jag får dem annars kan ni ju kolla Viccis blogg och Fridas blogg :)
Här kommer nu iaf en bild (Viccis):



Imorgron ska jag och paulina till stranden. Jag föreslår att ni gör det samma ;)

home

hemma från en härlig helg med härliga människor!
Bilder kommer snart :) Håll utkik!

igår :







igår såg jag och vicci först på true blood några avsnitt och sen på en enligt mig 6 km (enligt vicci 5km) promenad, blev trötta om benen i slutändan men en helt kul promenad var det haha :D Intressanta diskussioner (*host*) ;)

Nu solar jag och senare idag blir det att fara till Carolines villa med ett gäng glada människor!
Hur ser er lördag ut ? :)

fredag

Fick just ett samtal av Vicci som ville att jag skulle komma till stan, så dit bär det väl av som näst då. Ska försöka att inte shoppa eftersom att jag borde spara till stockholmresan, som btw kommer att ske 30.7 !
Sen kanske picknick med Tiia varefter planerna står oklara. Vad ska ni göra?
:)

1 juli





Hej och hå! Idag har jag varit med Tiia, har bara chillat och sånt. Snart är det helg, vilket nu inte är så speciellt när man ändå har lov varje dag men hoppas på att något kul skulle hända då, men får se! Försöker smida lite planer :)

true blood



Brukar inte tycka om vampyrserier, tycker de är så övernaturliga och icke trovärdiga. Hade hört av många att true blood är ett bra program, men trots det hade jag fördomar och ville inte se på det.  Började dock se på det i brist på annat en dag och det var ju faktiskt superbra! Nu är jag helt beroende och väntar på att jag ska få ta andra säsongen av en kompis som har den! Ni som inte sett true blood så se ffs!

På tal om vampyrer borde jag fara och se eclipse nu när den är ute på bio! Så blir nog att fara och se idag eller imorgon!

RSS 2.0