foo foghters- times like these



Älskar låtens lyrics!

vecka 22

idag: skola, ettans sista prov klappat och klart!
imorgron: skola, gym med Tiia!
onsdag: beachtema i skolan och beachen efter skolan.
torsdag:skola, gym
fredag: Sista skoldagen och sen....

SOMMARLOV!

söndag

Dagens program kommer bestå av provlösning, filosofiprov! Det är det sista provet och tur är nu det eftersom min motivation närmar sig sitt slut så detta provet ska jag nog ta sådär halft på talang!

Förstår ni att det är sommarlov om några dagar? Året har nog gått fort måste jag säga! Nästa år är vi redan tvåor och det är bara 1½ år kvar av gymnasiet! Shit vad gammal man börjar bli! *ålderskris*

Nej men nu ska jag fara och läsa på prov! Puss och kram!

filmkväll!



Frescha och snärttiga!
kollade film med Vicci ikväll, paranormal activity och jaa usch! Vi är nog alltid lika vettskrämda efter att vi sett en skräckis och så låter det "vi ska ALDRI mer se än skäckis" *far och hyr film någon vecka senare och kommer ut ur makuuni med en skräckis*.
Anyhow anyway mysig kväll! Nu är jag trött och ska försöka sova!
Night!

grillfesten

sitter nu just och väntar på att vicci ska komma hit så ska vi fara och hyra film och ha filmkväll, nice!
Är förövrigt också på jätte bra humör nu just, weii:)!

Har inte så mycket annat att säga men kan slänga in några bilder från igår, både mina egna och fridas!










trion!







De 4 första är Fridas, resten är mina.
Eller så kan man ju också säga att de med bra kvalité är Fridas och de med skitkvalité är mina! ;)

2 nya familjemedlemmar i garderoben!




hjärta



en bild på flickorna från ikväll:)
Tack för en bra kväll! Ni är härliga!
(mera bilder kommer imorgon)

fridayy

Dagens goda nyheter: jag fick 10- i engelska provet!! Hej hopp vad jag är stolt!:D

Dagens dåliga nyheter: Att köra hem i spöregn och kallt väder! Enda bra var att mopeden fick en dusch för den var så smutsig!

Dagens planer: Fixa mig, fara iväg till en kompis med ett tiotal andra :)

Dagens roliga: Mina och Viccis ljudeffekter i datasalen då vi spelade något unicorn spel haha:D


klänning+skor








nelly

Yey nu har grejerna från nelly kommit, allt passade och jag är helt kär i både skorna och klänningen! :D Kan visa bild snart :)

morning

Godmorgon! Börjar lite senare idag och har lite tid över så jag tänkte skriva ett inlägg. Idag har jag engelska prov och bokrecension, hoppas båda går bra :)! Efter skolan far jag till simhallen där det blir gym+vattenjumppa för mej och Tiia! Tungt men skönt.

Efter denna dag är det bara ett prov kvar, filosofi, och sen är allt över, så hräligt. Och jag kan fortfarande inte riktigt fatta att det faktiskt är sommarlov om en vecka, NICE!

bra produkter

Tänkte göra ett inlägg om lite bra hår/sminkprodukter som jag gillar! :)


Först och främst, mjuk träborste! River inte håret, löser det bra och är bra om man vill låta håret växa för det river som sagt inte av håret! Och till löshår passar denna superbra! Denna är från kicks!



PROTOUCH- Leave in Conditioner spray. Skyddar håret, får det att kännas mjukt och bra, skyddar mot Uv också! Många leave in sprays kladdar håret och det börjar kännas smutsigt men detta gör inte det, superbra! Har beställt den från internet. Från dreamhair.com tror jag.



PHC (professional hair care) volume styling hårspray.
Håller bra, doftar gott och håret börjar inte kännas sådär äckligt. I like!



Sen lite smink som jag gillar. Wet 'n wild Coverall och 3perfect cover concealer. Concealer med flera olika färger föredrar jag! Faktiskt jättebra. Det röda täcker påsarna under ögonen, gröna är mot röda ställen i ansiktet, vita ger lite skimmer och är jättebra att laga under ögonbrynen, det lyfter på ansiktet. Hudfärgade är bara vanligt concealer.



Dream Satin Liquid av maybeline
. Helt bra foundation. Täcker bra och ser naturligt ut. Hålls kanske inte så bra dock så nästa gång ska jag testa någon annan, men denna har nog varit riktigt bra:)



Max Factors mineralpuder, riktigt bra, hålls bra och så räcker den jättelänge för man behöver inte använda så mycke åt gången:)

Dålig kvalité på bilderna.

update

Hejsan allihop! Hur har er dag varit? min har varit riktigt bra faktiskt. Humöret har varit ganska bra och vädret har varit soligt:)!
Dagen började med dubbeltimme bildkonst, det var rätt få där eftersom så många var på musikövningar. Konstaterade med några att min skål började se lite ut som ett påskägg när jag målade det, hah. Nåja det var rätt kul ändå:D Sen så har dagen bara rullat på som vanligt.

Sista lektionen satt jag och Vicci i solen och övade på engelska prov. Och nu ska jag fortsätta öva!


Jag ♥ sol!

stressar

huvadå vilken stressdag! Även fast jag hade sovmorgon har dagen enda från början varit full med stress. Som tur fick jag vara på stan och koppla av med lite kompisar en stund när finskaläraren var borta:)
Var på stan kanske en knapp timme och sedan var det bara att gasa iväg till biblioteket och motvilligt låna en finsk bok att recensera, en deckare fick det bli. Har läst sen jag kom hem (ca halv 4) tills nu (ca klockan 6), ungefär 100 sidor har jag läst nu men cira 200 sidor återstår, hallelujah! -.-
Inte nog med att läsa en bok och göra recension på den på 2 dagar (!!) men också har jag enegelskaprov på torsdag och det är massor med ord att plugga in.

Ja, det är precis lika stressigt som det låter. Kunde gråta av stress nu just. Men bara 1½ vecka skola kvar *tänk positivt*

förlåt för tråkiga inlägg, det blir bättre sen när skolarbetet minskar!


dead!

dööd efter vattenjumpan, seriöst det är så jävla tungt!
Åh, imorgon agility(troligen) och torsdag gymmet igen. Shiaat jag tror jag dör.

Har fullpackat program nu enda fram till söndagen, på ett sätt är det
bra men på ett sätt är det skönt att ta det lugnt också, men aja det hinner man göra sen!:)



sommarbild


paulinas bjussardag

Hallelujah! Jag har fått tillbaks min dator från service.. finally! Känns skönt att ha en dator som funkar bra!:D

Idag har det inte hänt så mycket speciellt, var i skolan och fjantade och hade så låg humor med vännerna att man inte kunde annat än skratta.(därifrån kommer rubriken också) hahhah! Vi lyckades faktiskt få med Nina och Heidi och kanske Josse i paintball på lördagen, Great! :D The more the marrier (eller vad man brukar säga) ;)
På gympa spelade jag och vicci pingis, vilket resulterade i dans och hiphoppande:D haha varför börjar vi alltid fjanta oss på gympatimmarna? :D

Nåja om ca 1 timme ska jag befinna mig i samhallen där jag ska möta upp Tiia och så blir det vattenjumpa!
Systers kommentar då jag sa vi skulle på vattenjumpa :"haha är ni 50 år eller?:D" ...
Det var allt för mej! Take care!


öppen rygg

köpte denna topp på stan på lördagen. Annars vanlig vit lös topp, men öppen rygg. Tycker det är så snygg med stor rygg urringning på sommaren, speciellt till solbränd kropp, love it! Enda problemet är att det ser fult ut med BH under, men med bikini tycker jag det funkar, ser somrigt ut!

 


online shopping



Detta blev min studentfests outfit nu då (skorna vet jag inte). Klänningen var ju bara såå söt och somrig, mihii :) Sen kan man ju använda klänningen även till vardags på sommaren också så det är bra:)

söndag

söndag idag då, skola imorgon. Har stress med att läsa en bok tills torsdagen för då ska jag ha recension, men jag har inte ens börjat läsa ännu,shiit! Måste låna en bok imorgon och stressläsa som fan!

annars så håller jag nu just på att nätshoppa lite, ska bland annat ha en klänning till kusins studentfest! Stort grattis till honom som blev student! Nice work!:)

lördag

idag har jag varit med Tiia hela dagen
stan, hemma hos mej, ut och köra, i hennes och v:s lägenhet.
Bra dag som alltid när jag och tiia är på gång;)






sometimes trying to forget is just what makes you remember.

ikväll



Var på bio ikväll då, såg the last song med Miley Cyrus och Liam Hemsworth i huvudrollerna, det var nog nästan så att man dräglade när man såg Liam i filmen. Nåja det var ett stooort plus men självaste handlingen i filmen var också bra. En film är lyckad när åskådarna under filmen både gråter och skrattar, och det gjorde man i denna! Helt klart sevärd film! Gick över förväntningarna.

Efter filmen blev det att hänga på stan en stund med vicci och nilla, som jag också såg filmen med då. Satt på mäkken ett tag, tjockisvarning! Sen så var det säkert någon temakväll eller något på någon krog för alla gick omkring och såg så lustiga ut, som vikingar. Typ så som de ser ut i hem till midgård, hah:D

Nu är jag hemma och tror faktiskt jag snart redan ska sova, imorgon blir det shoppiinng! Ska nog träffa Tiia också som jag inte sett på en kort evighet!

Nåja nu ska jag tvätta tänderna och bädda sängen så att jag kan sova i den, godnatt!

allt mellan väder och paintball

oj vad denhär veckan gått snabbt! Det har varit en otroligt bra vecka, tack vare vädret! Som mer eller mindre bestått av sol och 30 grader celcius. Nästa veckas väder ser inte alls lika lockande ut, men får hoppas att en ny värmebölja lägger sej över detta nordliga finland snart igen!

Till något annat nu, jag och vicci anmälde oss till paint ball idag, vi var enda flickorna som var anmälda hittils:') men vi vill båda testa på det och här har vi chansen så då är det bara att go for it!

Ikväll blir det kanske bio, alternativt filmkväll. Får se :)

paintball :D


dagen i bilder









 

 

Beachen + årets första dopp + vänner + sol=perfekt dag!:)


confessions

Några sanningar om mig:

•jag är en person som tror på att inställningen är avgörande till så gott som allt. tex om man är på dåligt humör, så tänker man 'äh livet är för kort för att slösa på att vara grinig, nu ska jag göra denhär dagen till en bra dag' osv. It's all about the attitude.

•Jag har svårt att vara sysslolös. Vill hela tiden ha något att göra, kan inte ta det lugnt och jag måste hela tiden hålla på. Kan inte sitta i still heller, alltid dinglar jag med benen eller något. De som känt mej länge vet att jag alltid varit lite adhd :'D

•Är otroligt känslig, tar åt mig lätt och små saker som någon sagt kan störa mig en mycket lång tid framöver.

•Jag älskar att se på film och serier ibland, det är skönt att sätta sig i andras liv och glömma sitt eget ett tag.

•Har otur i princip med allt jag gör, hah.

•Jag älskar att höra på andras problem, jag älskar att hjälpa och komma med lösningar.

Där var en bråkdel av allt jag kunde skriva.;D

Am I a dreamer or am I a fool , I’ve got a thing about you

Still I go weak when you just look at me
You’re such a creep but still you make me feel



självkontroll

dethär med självkontroll är inte riktigt min grej, hade tänkt börja äta lite nyttigare men nu ligger jag som bäst i sängen med en kexpåse brevid mig, suck. Men mat är ju bara så gott:<

vädret idag är helt underbart, låg ute och stekte i kanske 2 timmar sen blev det för varmt så var tvungen att komma in, skönt iaf. och börjar nog få lite färg nu också:D

oskar:)

Oskar kom nyss hit, vilket oväsen han hade... nästan så jag blev smått rädd, men jag gillar honom ändå:) Han har varit här rätt mycket på sistone, han har haft rätt så dåliga tajmingar, han har alltid kommit när jag varit och cyklat eller annat, men idag kom han lämpligt när jag bara var inne i mitt rum och önskade på lite spänning i livet, tack för det Oskar!

För den som inte förstod menade jag alltså åskvädret som befinner sig där ute som bäst.






monday

Är jag dum i huvudet eller varför tyckte jag det nästan var kul att fara till skolan idag? Inte på timmarna då men träffa allt folk! Tillochmed gympa timmen gick helt bra idag, fast vi hade fotboll, ett under har skett när jag tycker att fotboll är kul. I och för sig spelade jag inte så mycket, tog emot bollen ett par gånger men största delen av lektionen gick väl nog åt socialisering och skratt ;) Hade lite eget kul med vicci med sång och danser, haha. Torrt att bara förfölja en boll och sparka den mellan varven. Måste pigga upp det lite ju!:D


livet leker

Har just varit i duschen och bastun, mycket skönt! Nu just sitter jag på balkongen bara med en handduk runt mej, så varmt är det ännu den här tiden! Oj vad man får sommarkänslor, återstår ännu ca 3 veckor skola och sen smäller det, sommarlooov!! Längtar så otroligt, varma sommarkvällar på slåmppona, stranden, jordgubbar, färger, varma sommardagar och kvällar, lov och ingen stress. Underbart!

Skönt att drömma framåt till sommarlovet, men man måste trots allt leva i nutid, vilket innebär provläsning, bokrecensions förberedning och en hel del till. Någon som har lite extra skolmotivation att ge mig? det skulle uppskattas!

några bilder från igår

 

 


helt kul kväll i åminne med dans, prat, skratt och bra umgänge

 

 


off to stan



jag blev inte sjuk, eller är  förskyld men ingen feber iaf. jeje, nu ska jag fara iväg till stan och köpa skooor, ett par snygga gladiatorsandaler eller något liknande tänkte jag. och nu ska alla vasabor ut i solen för att vädret är ju bara såå varmt, sommaren är här.

sicckk

åh, känner att jag håller på att bli sjuk. Halsen är sjuk och jag känner mig otroligt svag. Skulle nog fått skippa detdär cyklandet i regnet, haha... världens värsta timing att bli sjuk också, för det är ju efterlängtade åminne imorgon och skulle gärna fara och träffa människor dit och leva livet med vännerna. Menmen, får se hur det blir.
Nu ska jag iaf börja sova och hoppas på att jag är frisk imorgon. Håll tummarna.

Nighty♥

my day

idag har jag solat och varit med Tiia. Har haft bästa dagen på evigheter faktiskt, magmusklerna är sjuka av allt skratt.
Jag och Tiia har alltid otur tillsammans, så såklart då vi skulle cykla iväg till s-market(en butik som ligger ca 5 km från oss) märkte vi att ena cykeln hade punktering, nåja vi fortsatte att cykla ändå, shit vad tungt det var haha:'D nå inte nog med det så började det regna och åska när vi cyklade bara i shorts och topp.. vid dethär laget ångrade vi stort att vi någonsin fick iden att cykla dit..
och så var det rätt pinsamt eftersom att tiia fick cykla med min gamla cykel som ser ut ungefär såhär:

bara att flickmodell och rosa-lila i färgen. hahahh.

trots alla missöden skrattade vi som fan hela vägen. förr cyklade vi dendär rutten flera gånger om dagen fram och tillbaka, hur bra kondis hade vi egentligen? nu var vi tvungna att ta ett x antal pauser. haha jaja, en kul dag iaf och helt grymt varmt.

 

det var min dag, vad har ni gjort?



summer

sitter nu just på balkongen i de härliga 20 graderna. Så varmt. Väntar nu just på att tiia ska komma och sen måste vi nog passa på att sola nu när det är så bra väder.




we'll get trough it.♥

björköby

Idag var vi i världens ände, aka björköby, och vandrade och grillade med alla ettorna, helt kul var det men trött om benen blev man nog av allt gående. Här kommer iaf några bilder.

 

 

Alla bilder är viccis förutom sista som är fridas, tog den från hennes blogg, hoppas det är okej:D

och orsaken till mitt smutsiga hår är att jag försöker vänja det att inte bli tvättat varje dag, heh

 


summer

Det börjar bli sommar nu! Vädret är super, och kommer enligt prognoserna vara rätt bra nu framöver. Hur länge har man inte längtat till det här?

Hoppas de bra prognoserna håller i sig, speciellt gällande lördag, för då är det ju åminne och då är varmt väder ett måste!

sommarinspirerad bild



12345

But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

dance away the pain

hej på er. Är såå trött idag, skulle egentligen farit på gymmet på Tiia idag men båda var så trötta så vi orkade inte, vi är nog riktiga loosers som aldrig far fast vi lovar att göra det.hah.

ligger nu just i sängen och lyssnar på dansmusik och oj så festsugen man blir!




söndag

uschdå, söndag igen. Har ingen ork med skola men får nu bara försöka kämpa på, det blir trots allt en kortare vecka då vi har lov på torsdag och fredag, sen så är imorgon  den enda normala skoldagen, på tisdag och onsdag har vi något specialprogram så det ska väl gå snabbt i alla fall. Idag har jag inte gjort mycket speciellt, varit i bastun och bara tagit det lugnt. Tror jag ska ta och städa rummet snart, det behövs verkligen..
ska först ta itu med klädskåpet tror jag.

Adios

now

Idag har jag varit på stan, köpte en tröja och underkläder, samt nagellack och vitaminer. Sen kom Tiia hit, hon for just och nu ska jag snart hoppa på mopon och gasa iväg till melina! Ska bli kul att träffa henne igen :)

 

 

 


dancing in the moonlight

tänkte skriva ett inlägg här nu i brist på annat, idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen, eller var i skolan en sväng men kom hem rätt snabbt. I helgen måste jag börja läsa någon finska bok som jag kan recensra, kanske ska se på stan imorgon om jag hittar någon eftersom biblioteket antagligen inte har öppet på lördag, eller? jag vet inte.  snart ska jag hursomhelst börja sova, är såå trött. Imorgon blir det stan med tiia, ska köpa hårfärg och sånt, håret har blvit så ljust igen, vill ha mörkare blondt igen. :)
Sen kommer väl tiia hit en stund efteråt och kvällen vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa melina:D

nåja men nu ska jag nog sova. Godnatt!

Bildbomb

 












 

 

 

Ni tjejer är nog det bästa som finns!


fredaaag

igårkväll var vi först hos tiia och förfestade, där var det superkul med skratt och roliga konversationer med de bästa:D! Sen till konvent, som inte däremot var lika kul men helt kul att dansa och så.

Var på dåligt humör på kvällen och natten men nu är det lite bättre, fast smått bakis. Så kör på mjukis och utan smink idag i skolan.
Ne men nu ska jag fara! Bilder från igår kommer senare idag :) Puss!

uppsats skrivning pågår

...eller borde iaf pågå. Men har hittills fått ca 1½ sida skrivet, borde ha åtmisntone lika mycket till och jag har inget mera att skriva om. Och jag är trött, vill bara sova. Åh!
Ibland kan gymnasiet nog vara otroligt tungt.

intresseklubben antecknar.

tors.. nej vänta onsdag!

Kom nyss hem från skolan, slutade lite tidigare idag.
Lyckades försova mig imorse eftersom jag trodde det var torsdag vilket skulle ha betytt sovmorgon. Men ack så fel jag hade! ;) Blev att snabbt dra på sig kläder äta en banan, fixa sig så att jag iaf skulle se ut som en människa och sedan hoppa på mopon och köra med gasen i botten till skolan. Sovde förövrigt också suuperoroligt inatt, mardrömmar och helt knäppa tankar plågade mig inatt.

Nå trots allt så har dagen varit helt okej, nu ska jag vänta på att 90210 nya avsnitt laddat klart och så ska jag krypa i sängen med chips och godis och se på avsnittet. Efter det tänkte jag städa mitt klädskåp och rota lite där ifall jag skulle hitta några passande konventkläder, tänkte vara duktig och inte köpa nytt denna gång utan ta något "gammalt". :D Har för den delen inte heller råd med något nytt så .. :D

Bla bla bla. Nu orkar jag inte skriva mera. men ha det bra!

thoughts

har kommit att tänka på något nu med alla dessa dödsfall som träffat den senaste tiden, speciellt gällande de unga.

Det som säkert många andra också börjat tänka på; hur otroligt snabbt livet går och hur oväntat det kan ta slut. Man kan tro att man har hela livet framför sig, när man egentligen nu just i denna sekund lever sin sista dag, sin sista timme eller sin sista minut. Eller att någon nära person gör det. Skrämmande tanke.

Sen så får de som dött alltid en massa fina ord skrivna på en minnesplats, t.ex "du var en person som alltid spred glädje" eller "du betydde så otroligt mycket för mig" eller liknande, varför säger man inte dessa sakerna när man fortfarande har en chans att få respons till det, när personen fortfarande lever? Tänk hur mycket dessa ord skulle betyda för personen!

Varför uppskattar man allting först när man förlorat det?

Jag tycker man borde sprida så mycket glädje som möjligt till alla i sin omgivning, låta dem få veta hur underbara de är!

Man borde inte ta en enda sekund här i livet förgivet, för den sekunden kan vara den enda du har kvar!

Bara något att tänka på.

!



rip

R.I.P Julle!

kände inte honom så bra men har talat med honom ett par gånger och av vad jag kände honom var han en livsglad, söt person som säkert kommer att bli saknad av många!
Vila i frid!

måndag

haha jaa hörni, såhär mycket elaka kommentarer har jag nog aldrig förr hört komma ur min mun som under de senaste 24 timmarna.. och alla om samma person. men jag tycker jag har haft rätt till det men nu har jag fått ut min ilska och ska sluta vara omogen:D

vad har jag gjort idag då?
varit i skolan, hade löptest som var tungt! men så underbart att ha det överstökat! Då får man slappa resten av gy lektionerna, hihi:) efter löptestet satt jag och vicci i solen och njöt av värmen. Körde hem och nu ska jag bara se på gossip girl avsnitt och ta det lugnt!

imorgon blir det troligen stan med vicci, tror jag skippar finska lektionerna i slutet av dagen (kanske) :')



-

Tänkte skriva en lång avreagering men kom på att personen inte är värd det, så jag säger bara:
från och med nu är du inget för mig, du betyder inget!

Fyfan.

söndag 2 maj 2010

Denhär helgen har gått åt till att bara slappa (förutom fredag då), för det är så att jag blev förskyld och fick feber inatt, till en följd av att jag frös så mycket på fredagen antar jag. Har nu luggit i sängen hela dagen i lite över 37 graders kropptemperatur. Får se om det blir någon skola för min del imorgon, får ju se hur jag börjar må.

Nu ska jag se på lite gamla gossip girl avsnitt och fortsätta att bara chilla.
Sen funderade jag på att nätshoppa lite smink och hårprodukter, kanske också något klädesplagg. Det får en alltid på bra humör! ;)

Ha de bra!

1maj

1 maj idag! Tänk er, bara 1 månad, 4 veckor till sommaren! Hoppas bara på att vädret börjar bli lite bättre och att solen börjar visa sin existens lite mera!
Ska nog inte på torget idag, orkar inte. Ska ta det helt lugnt hela dagen tror jag om inte jag kommer på något annat:)

vappen

 

 



Här var i stort sätt alla bilder som togs med min kamera igår
i alla fall, jag hade en bra kväll med bra sällsap!
Tack för en great vappen allihopa!


RSS 2.0