söndag

Den här helgen har gått alltför fort, fast i och för sig blir det helt kul med skola imorgon. Kan ju berätta lite om min dag nudå, klockan 1 möttes jag och Tiia i stan, talade ut och gick runt i lite butiker, var på kaffe (läs: limsa och bulla) och sedan kom hon hit, och så fotade vi och hade roligt. Riktigt bra helg har det varit:). Hoppas er också har varit det!

tack för en bra dag!

en shopaholics bekännelser

jag bekänner att jag , istället för att köpa underkläder och skor som jag skulle , köpte det jag minst av allt behöver; en ny topp och en sjal! Damn me!

topp från veromoda.


sjal, också från veromoda.


Nåväl man lever bara en gång, jag älskar shopping så då får jag väl göra det fullt ut då! :)

Nu ska jag och mamma se på x-factor.

So long!

angående headern

böt header men är inte säker på att jag trivs med det här.
Vad tycker ni? Den här eller den förra?

några foton som vi tog:








samma bild som förra men svartvit.

Blev nog inte riktigt någon bild som passar till headern tror jag, men här fick ni ett smakprov på dagens fotosession iaf ;) Har bilder på tiia också men lägger inte in förrän jag fått lov av henne.

kommentera!

update

stan snart..

funderar ännu mellan rakt eller lockigt hår. hmm

gomorgon

gomorgon allihopa! En ny dag med nya besked idag. Ska ju som sagt spendera dagen med Tiia idag, ska snart ta och ringa åt henne, fast jag vågar inte ännu för hon blir så sur om jag väcker henne:D

ska nu iaf äta morgonmål, ta en dusch, klä på mig och fixa mig och sen dra iväg! Hur ser er dag ut?


aw. gammal bild på mig och tiia:D Saknar tiderna då vi umgicks mera, men på sommaren tar vi igen det! Hon är verkligen en vän jag aldrig vill gå miste om, vi har så mycket minnen ihop!♥

babbel

imorgon ska jag kanske ta och byta header, den som jag har nu var bara menat till tillfällig tills jag får taget några egna bilder så... men imorgon ska jag vara med tiia och då kanske vi kan fota ett par bilder, så om någon av dem lyckas så fixar jag en ny design. Fast det bllir nog inte förrän på kvällen isåfall för först ska vi till stan, jag måste köpa underkläder och skor, hann inte med det idag så..

Annars så sitter jag nu just i min säng med min bekväma nya oversize kofta, håret i en knyt och osminkad. Funderar på att fixa en kopp te också och kanske se nån film. Rätt skönt att vara ensam ibland, bara få fundera och ha tid för sig själv. Världen har verkligen varit på min sida idag och jag vill ha mera sånhärna dagar!

Nej nu måste jag dricka nåt, är så törstig. Ha en kul kväll allihopa!

xoxo


förlåt för mycket egobilder, det var bara så länge sen jag använt webcam så det blev massvis med foton:D knasig min på bilden men nåja:'D


Nu just önskar jag mig en speciell sak, och idag känns det som det finns hopp. Idag är en bra dag.

just nu:



WHAT, shift knappen började funka på min dator!!! se på det här jag kan skriva utropstecken och allt, åh DET HÄR ÄR SÅ MIN DAG! allt går så bra idag:)!

låten<3


nytt i garderoben:


oversize koftan.


såhär ser den ut på.


vanlig vit t-shirt i härligt material, brunt läderskärp, och halsband.


vita linnet är nytt! Västen och skärpet är gammalt, fick bara lust att fixa till en outfit:D och vicci linnet är likadant som ditt, sorry(A)

that's it. Riktigt nöjd med inköpen(:

Nu ska jag planera kvällen. Vad ska ni göra?


shopping

jag bara älskar känslan jag får efter att jag köpt nya kläder! Denna gång blev det en oversize stickad kofta, vit t-shirt, ett vitt linne, skärp, örhängen och halsband, hittade massor med annat jag kunnat köpa men bestämde mig för att vara lite sparsam också. Visar mina inköp inom kort.:)

Jag har en så bra dag idag, humöret är på topp och jag går omkring och sjunger för mig själv. :)

stan nästa

nu drar jag till stan.


såhär ser jag ut idag, skulle kunna använda denhär kjolen varje dag, älskar den!



löshåret är också på nu då jag hade tid att laga det:)


later

--

ikväll vill jag göra något roligt! umgås med trevliga människor, tala, skratta osv. Dansa har jag också lust med! Nåväl, får se vad man kommer på. Först ska jag iaf till stan och shoppashoppashoppa!

Nu morgonmål. See you later!

jag undrar...

.. hur det kommer sig att saker och ting alltid skiter sig när jag står för planeringen? som nu när jag hade kollat att filmen på bio skulle börja klockan 20.15 så visade det sig att den börjat redan 16.15. Så det blir att fara och hyra film då istället. Har jag otur eller är jag bara dum i huvudet? jag tippar på det sistnämnda..

hursomhelst, vicci är här vilken sekund som helst och då sticker vi iväg till makuuni och hyr någon film och köper godis. Vad gör ni ikväll?

slänger in en bild på dagens outfit och dagens facelook(typ:'D)

outfit. Dålig kvalité och konstig position, men lite syns det ju iaf.


av någon anledning såg bilden bättre ut när den var roterat såhär :-)

k r a m!

hissdiss

Tänkte ta och göra en hiss-diss lista bara för att pigga upp bloggen lite.
Jag är positiv och börjar med hiss :)



1.Fransk manikyr!
Naglarna ser fina, stilrena och fresha ut med fransk manikyr om man kan laga det. Tog mig lite övning men nu när jag lärt mig göra det fint så kör jag på det hela tiden. Love it! (Kan säkert göra en guide på hur man gör det fint om ni vill)


2.Kött på benen!
Jop, det hissar jag! Hatar när människor ser ut som skelett, jag är själv för smal enligt min åsikt och skulle gärna få lite mera former. Det ser friskt och fint ut när man inte bara är ben&skinn! Förstår inte hysterin med att banta och "lida pin för att vara fin" när man säkert är fin utan att behöva lida någon pin alls. Nu säger jag inte att jag hissar övervikt, det gör jag inte, det ser inte friskt ut det heller, och det är inte friskt heller. Men att vara normalviktig med lite former är något var och en borde sträva efter. punkt.



3.Löshår som ser bra ut!
Jag står ut lite nu och hissar löshår, har läst många som dissat det. Okej löshår som ser alltför oäkta ut och som är tovigt, torrt och trassligt, det ser bara äckligt ut. Men löshår i passlig längd som är välvårdat och stilrent, det tycker jag förtjänar en hiss! Jag menar, allas hår växer inte, fast man hur försöker så växer det bara inte, och man vill ändå ha långt hår. I såna här fall är löshår ett galant alternativ, right? Det är bara att beställa hem lite löshår och så får man detdär långa håret man alltid drömt om. Visst är det finare med eget långt hår, det erkänner jag men inte är löshår heller ett så dåligt alternativ om man har sådant hår som inte växer. Löshår kan se jättebra ut!






1.Kyla

Vintern och kylan får abolut största dissen nu! Då man går ut fryser man häcken av sig, dessutom blir huden torr och håret elektriskt, för att inte tala om röd näsa. Usch säger jag bara! Hatar också att klä mig i enighet med kyla, vilket i sin tur leder till att jag blir sjuk... det finns vintermänniskor, jag är definitivt inte en av dem!



2.För mycket smink.
så mycket mascara att de klumpar sig i 3 delar, så mycket puder att det skulle komma ett stort pudermoln om man skulle blåsa i ansiktet osv. you get my point. Sminkning är fint, när man gör det i lagom mängder men när man börjar överdriva ser det inte fint ut mera, det blir för fake och man får ett dåligt intryck av personen. Less is more! Det borde man komma ihåg!



3.människor som ser ner på andra!

En stor diss åt såna människor! Såna som tror de är så mycket finare och bättre än andra, såna som inte kan tala med någon person för att "hon är i en lägre klass än mig själv", jag hatar sånthärnt! Och visst har jag säkert i misstag tänkt såhär nångång, men fy vad jag skäms för det isf. Jag menar så kan man ju bara inte tänka! Man borde bara sluta stämpla människor till något innan man faktiskt känner dem, det borde väl inte vara så omöjligt?






Sådärja, där hade ni ett par hiss och ett par diss. Nu tackar jag för mig och ska ta och ringa ett samtal åt vicci och se hur det blir med bioplanerna vi hade för ikväll. Hörs säkert senare. Puss!


i would give it all-i would sacrifice


detta klickade jag nyss hem:



Har länge velat ha denna jackan, älskar jackor som man kan ha snyggt uppsatta vid ärmarna. Riktigt bra till våren! Tack till mamma som betalade den♥

i don't get you

åh jag blev på så dåligt humör nu!
&jag vet precis varför,
och det gör mig bara ännu surare.
Varför låter jag det störa mig?

Ignorera det här inlägget, bara liten avreagering.. nu ska jag ta en dusch, och sedan läsa på förhör.

Later

update

har just gnuggat ur sanden ur ögonen efter en låång powernap. Var så otroligt trött så jag somnade bums när jag kom hem och sov sen i 3 timmar ungefär. Nu ska jag äta och se på lite tv och sen blir det att läsa på förhör.

tänkte bara uppdatera lite, hugs

dagens dilemma

håller just på och prövar vilka kläder jag ska ha på mig imorgon, och hela tiden när jag ser mig i spegeln har jag på mig något tunt och kort! Jag hatar att klä mig lager på lager i hoodies och styva jeans, jag gillar lätta tights och en tunn tunika, kjol eller nåt motsvarande där till. Åh suck, vintern kunde tacka för sig nu och ge plats åt våren och sommaren! Tycker inte ni?

Äh nu ska jag försöka hitta något varmt och snyggt. Omöjlig uppgift? ohja, nästan i alla fall!

x x x x x

var i skolan idag första gången på 2 veckor idag, skönt att träffa vänner och skönt att ta sig ur huset emellanåt men jag blev nog otroligt trött, låg på soffan en stor del av håltimmen och halvsov. Nu har jag sovt ett tag och känner mig aningen piggare. Imorgon har jag lite kortare dag som tur, det gillar vi! Sen är det fredag och sedan helg, finemang!

ojoj min blogg lider av tråkighet, måste börja pigga upp den med bilder, hiss/diss listor och såna saker. Men för tillfället ligger motivationen någonstans i källaren så jag ska ta och se på lite drama och äta så hörs vi kanske ikväll.

Pusspuss

tidsfördriv

ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? – Helt bra i stora drag.
Bättre än förra året? –  vill nog påstå det
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? -  rockperry, konvent, sommaren bl.a.
Har du flyttat under år nollnio? - näe
Har du hittat en ny låt som du älskar? -joodå!
Isåfall vilken? - en massa!
Har du kysst en främling? - mjoo

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollnio? – inget att skryta med
Har du varit kär? - njaa, kanske
Har du sagt jag älskar dig till någon? - förutom vänner, nej
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - förutom vänner, nej
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Nejnej

SORG&HÄMD.
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - nepp!
Någon i din släkt avlidit? - hum, kaninen:(
Har du slagit någon med knytnäven? - tror inte:D
Varit i slagsmål? - nejnej:)

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? – livet är för kort för att ångra saker man gjort(:
Isåfall vad? –
Har du skämt ut dig? – jaadå, men orkar inre bry mig
Har du ljugit för en vän? - har säkert hänt
Har du varit ute en hel natt? – jaa
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Jooo
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - jaa

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? – korsholms gymnasie
har någon varit elak mot dig i skolan? - nej :)
Hatar du ngn på din skolan? – vicci... nejmen inte hatar jag någon(:
Har du gjort ngt framsteg? – eh ja vet inte?
Haft alla rätt på ett prov? – nästan i hissa provet(!!)

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? – joodå
Har du förlorat en vän? – nej jag tror inte det
Har du haft en relation med en vän? – nää

things to do this week:

•söka sommarjobb!

•shoppa!

•komma ikapp i skolarbeten.

•umgås med mina vänner.

hugs

löshår


grotesk bild utan smink men tänkte nu iaf visa löshåret, som nu just är för långt och gult, detta ska åtgärdas! annars är jag nöjd med det och stället det är beställt ifrån.:)

försökte mig på ett par videobloggningar idag också, men de kom aldrig sig ända till bloggen;)

papapapa

var vid doktorn idag. Allt verkade vara på bättringsvägen så det blir skola imorgon. Finemang!

Nu ska jag ta och spela lite sims3, äta thaimat och sedan plugga. Den här veckan måste jag åka in till stan också, shopping-absistens-besvär på hög nivå.

Har inget mera att säga.
.
Hugs!

hanging by a moment

yess jag tror att jag äntligen börjar bli frisk! Är trött ännu och körtlarna är lite uppsvullna men febern är borta och det känns bra! På tisdag har jag läkartid så då ska vi se vad han säger och förhoppningsvis blir det skola på onsdag. Då blir det bara att försöka få tag i allt jag missat. Men nog ska det gå! Så länge man är positivt inställd går allt!

och bloggen blir också intressantare sedan när jag blir frisk, händer ju precis inte så mycket när man ligger hemma och sjukar.

Kan inte vänta att få gå tillbaka till normala vardagen!

let's make better mistakes tomorrow

haha vet ni vad jag gör nu just? Ligger i sängen med vitlöks klyftor i öronen.. kanske överdosen av medicin börjar göra mig lite nutz? nånej det är huskur mot sjuka öron, får nu se om det hjälper;)

Hade just 40 grader under armen, men medicinet räddade mig så nu har det sjunkit.


jag är snål på ordentlig mat, men får inte ner något. Enda jag ätit under den senaste 1½ veckan är blåbärssoppa och så druckit vatten. Aningen enformigt.

jag skulle döda för en lövbiff måltid på restaurang nu just, måste fara och äta så fort jag blir frisk

clothes


you bleed just to know you're alive

har väl inte skrivit hit ännu att proven visade sig positiva till körtelfeber. Så här ligger jag fortfarande hemma och drunknar i mitt missnöje, vilket jag kommer göra de följande 2 veckorna också(antagligen)

Nåväl, försöker tänka positivt för att det ska kännas lte lättare.

I skolan är jag nog flera mil efter, men jag bestämde att hoppa av psykologikursen så att jag inte får så mycket press. Så nog ska det ordna sig!

Har iaf drogat smärtstillande piller, tagit lite överdos, 8 piller i dagen... heh men det är enda sättet jag på någotvis tar mig igenom dagarna.

Nu ska jag se på lite sommarkläder på nätet. Någon annan som har ett otroligt sug för sommaren? Köra med mopo i det varma vädret, ligga på stranden hela dagen lång, svalka sig med ett bad, gå på stan med bara ben. Det är då livet smakar bra! Jag lever för sommrar! Förra sommaren spenderades mest med vicci, gud så kul vi hade. Kvällarna vid slåmpona, dagen då vi var på stranden hela dagen och hesa resan och en himla massa annat kul. saknar! sommaren 2009 var bra, hoppas 2010 blir ännu bättre!


haha! Från rockperry, paulina&jag har nog ett x-antal minnen därifrån:D så himla kul!

blev ett långt inlägg men har inget annat att underhålla mig med heller så..
snart kanske jag laddar upp ett collage med lite fina sommarkläder som jag hittar!

Later!


Leona Lewis

måste säga att jag verkligen ser upp till Leona Lewis, så grymt fin röst, fina melodier i sånger och låttexterna är också så vackra. Ge mig hennes talang!


darlings


I miss you guys so much
jag är inte van med att inte få se er mina härliga tjejer. Bland det värsta med att vara sjuk är att jag inte får umgås med er. Tackar gud för telefoner och msn så man iaf kan tala med er. Fast tack vare faktumet att min röst är försvunnen någonstans till kina, kan jag inte tala med er i telefon heller. Let me tell you something, that sucks!
saknar iaf er så himla mycket och jag är inget utan er! Ville bara säga det. Men fortsätt attackra mig med sms, det är sånt som förgyller mina tråkiga dagar. Love you!<3

sen saknar jag också sommar och värme, en bild från hesa med vicci, vi är så bra på att resa tillsammans, host:D näemen kul har vi ju iallafall alltid! Måste göras om!


VILL BLI FRISK NU!
Men svansen upp nu bara, snart är jag nog i skick igen!





KYSSJUKAN

Skjut mig någon! Får snart reda på resultaten om jag har körtelfeber, det är något som kan vara i 3 veckor och det finns ingen medicin att bota det med. Jag kommer inte att orka 3 veckor, jag kan inte gå ordentligt, jag kan inte äta, jag kan inte svälja, jag kan inte tala och bara att andas är ansträngande. WHY MEEE?

"Från det att man är smittad går det 30-90 dagar innan symptomen börjar visa sig" svårt att gissa av vem jag fått smittan...eller inte.

JAG ÄR SÅ FÖRBANNAD!

smärta

min hals är något otroligt sjuk, hemskt.

this sickness is killing meeee



Jag orkar inte vara sjuk längre. Verkligen inte.Vill gå tillbaka till vardagen istället för att ligga hemma och frysa och vara en börda för alla som måste hjälpa mej. Fy, det här är verkligen hemskt, för att inte tala om om jag är sjuk i 14 dagar som man i värsta fall är när man har svininfluensa, då är det förfan lika mycket till som jag redan varit sjuk. Nej det orkar jag inte.
ARGH

13 going on 30

Denna film ska jag se ikväll, om 15 min börjar den. Har sett den förr men det var ett tag sen så jag minns inte så mycket. Helt bra film är det iaf.


Do you see how much I need you right now

Your arms around me tight, everything it felt so right 
Unbreakable, like nothing could go wrong


bring it on bring it on yeah

krafterna börjar verkligen vara slut, varenda steg jag tar när jag går är bakom en ansträngning. Dessutom har jag väldigt svårt att andas också, väntar bara på när det blir så att jag inte kan andas alls och hamnar på dog-pga-svininfluensa-listan. Nej nu ska vi inte vara för dramatiska.

Måste bara skriva att mamma och pappa har varit räddare i nöden, de har hämtat allt jag behövt till mig så att jag inte behövt anstränga mig, dessutom har de underhållit mig också och gjort de långa dagarna att gå lite bättre. Och alla vänner som skickat och ringt är också guldvärda. Puss på er ni e bäst♥

take my hand tonight let's not think about tomorrow

Tung dag, har haft 38-40 grader hög kroppstemperatur hela dagen. En uppsvullen körtel, svindel och lock i öronen har precis inte heller gjort dagen bättre. Blir doctors appointment imorgon, hoppas på att få antibiotika så att jag blir frisk.

Något jag är rädd för är blodprov, hatar nålar, hatar blod. De kommer antagligen att måsta göra det på mig för att se om jag har svininfluensa. Nåja värre saker finns det.

Äh nu rabblar jag bara om massa onödigt, kan väl lika bra bara säga godnatt.

1234

nu börjar jag verkligen bli trött på att vara sjuk. Började frysa så mycket på morgonen så jag var tvungen att ta på mej slalomjackan och vantar och krypa under 2 täcken.. trodde allvarligt jag skulle frysa ihjäl.

nolifer

kommer att befinna mig på soffan och glo på tv de 3 följande timmarna, för det kommer en massa bra program. Nämligen, toppmodel sökes, desperate housewifes och SATC.

haha

Min granne har börjat kalla min vovve för garanti.. för att han heter egentligen Taku och takuu på finska är garanti. Hahah ojnej stackars vovve säger jag bara, han har så mycket konstiga smeknamn.. ids inte ens nämna alla här, haha.


nervsammanbrott på kommandes

jag kunde bara lägga mig ner och gråta nu just.

Jag är trött. Och jag har desperat försökt öva till matte omtagningsprovet som är på torsdag. Efter att jag misslyckats med ugnefär 142 uppgifter blev jag arg, rent av rasande och kastade matteboken i golvet. Försökte intala mig att facit har fel svar på alla uppgifter, det gick inte så bra.. och så slängde jag mig på sängen och försökte lugna ner mig.

åh, just nu vill jag bara hoppa av gymnasiet, jag orkar inte med recensioner, prov och skolgymnasik. Jag vill göra något annat med den tiden ju.

Och helvetes dator som också ska krångla hela tiden.

Nu ska jag dricka ett vattenglas och försöka lugna ner mig. Hejdå.

Underbar låt


spola fram till 0.16, där börjar låten.

It’s been so lonely without you here,
Like a bird without a song,
Nothing can stop these lonely tears from falling,
Tell me baby, where did I go wrong?
I can put my arms around every boy I see,
But they only remind me of you.



8.23

har sovit uselt inatt. En sekund svettades jag så jag nästan torkade ut, hah okej lite överdrivning men, nästa sekund frös jag som bara den. Inte kul. Vaknade iaf med 36.6 graders kroppstemperatur, nu har det stigit till 37.7. Under det senaste dygnet har jag fått ner  2 mandariner, 1 banan och 1001 vattenglas.

Är hemma idag från skolan, och högst antagligen måste jag stanna hemma imorgon också.

Dessutom ska nångon sotare komma hit på förmiddagen, och jag ser bokstavligt ut som jag skulle fått en elstöt, håret står åt alla håll, ser totalt sprängd ut. Nåja kanske sotaren heller inte ser så mycket bättre ut eter att han varit i skorstenen, så jag får trösta mig med det.

nu ska jag se på lite dvd och vila. ha de bra

comeback of the feber

som rubriken säger började febern sakna mig och kom tillbaka. Lika bra så, som jag sa, hellre en gång ordentligt sjuk och sedan bli ordentligt frisk än att hela tiden få små doser av feber om och om igen.
Har hela 38.5 grader under armen nujust. Hela kroppen är kokhet, haha på grund av febern då, men jag känner mig inte särskilt trött.weird. Musklerna värker i tur och ordning, nu just är det armmuskeln och magmuskeln som värker.

svininfluensa eller bara vanlig flunsa? the million dollar question.

Nåja nu ska jag försöka vila lite.. pussar.

en bild för att pigga upp bloggen lite. saknar er tjejer♥

pah

jag förstår inte vad det är för fel med mig. Det här är tredje gången under 1 månad som jag på natten får hög feber och tar febernersättande och sedan stiger febern inte pånytt mera. Kan det inte bara komma en gång ordentligt än flera gånger i små doser. Så himla störande. Ska nu i varjefall vara hemma från skolan imorgon, om jag är frisk då så måste jag ta och öva på matteprovet. Tror jag ska trotsa min hälsa lite nu och fara och ta lite frisk luft, känner ett stort behov av det nu just. xoxo

nothing compares to you

hela jag känns som ett ihoprasande kortslott. Jag orkar inte.

jag saknar dig..



39.0

Fydå, febertermometaren visade 39.0 grader inatt. Jag som trodde att jag blivit frisk... nåväl, tog en febernersättande och började svettas som tusan, nu har febern i alla fall sjunkit för tillfället, eller möjligen har jag lite stegring men..

Blir nog att bara ta det lugnt idag då förstås, hade tänkt fara till stan för jag behöver nya underkläder.. men får fara då jag blir frisk, vilket jag hoppas är snart.

Vill ha


 




Jag känner av en stor frestelse att färga håret mörkt. Så fint med mörkt, långt hår.
Tror faktiskt jag ska ta i mig modet snart och färga håret mörkare.


btw så mår jag mycket bättre nu, har ingen feber mera, bara muskelvärk i nacken och lite ont i huvudet.. blev mycket bättre när bakisen släppte. Ingen mer alkohol för mig på ett tag nu, fy. måste nog ändå till doktorn på måndagen antagligen och se varifrån huvudvärken kommer..

bye

horrible

Hemsk dag. sjuka ögonmuskler, sjukt huvud, sjuk nacke, tandvärk, bakis och stegring allt på samma gång. Trodde jag skule dö innan jag svalde i mig en värktablett som också satte ner febern. Kunde inte stiga ur sängen då jag kände mig så svag. Nu just är det bättre som tur, får se sedan då värktabletten slutar verka. Vet inte vad det här beror på, antingen hjärnhinneinflamation, svininfluensa eller vanlig flunsa. Symptomen passar in på alla dedär. Känns som jag är sjuk hela tiden, det måste bero på vintern. Som jag sagt så ska jag definitivt flytta söderut nångång i livet, jag tål inte vintern, hatar allt med det.

Borde nog ta en dusch nu medan tabletten verkar. sha.

damn you

Här har vi huvudvärk för flera. Borde egentligen inte vara på datorn för det gör saken bara värre men har inget annat att göra heller så. I alla fall ska jag till läkaren snart om huvudvärken fortsätter, tänkte redan fara på akutmottagning idag eftersom att om det är hjärnhinneinflamation så måste man sköta om det direkt. Kan nog hända att det bara är några muskler som är i kläm också. Hoppas det inte är nåt allvarligare än så..

Igårkvällen var annars helt okej, men huvudvärken förstörde det lite.

Nåja, nu ska jag nog  ta och vila lite. Puss på er.


ge mig sommar nu genast

Så sur jag är...
Det är kylans fel att jag
•...försovde mig imorse. eftersom att man inte vill stiga upp från sin varma säng när det är så kallt.
•...har torr hud.
•...att jag sitter inne hela tiden, man vill ju precis inte gå ut i den istid som befinner sig där ute.
•...nu har sjuk hals och känner mig sjuk eftersom att bussen var försenad och jag fick stå och vänta på den i en evighet.


På köpet till min så underbara, eller inte, dag har jag huvudvärk som fan. Sämsta dagen på länge, och jag skyller kylan för det. Jag tål inte kyla, så fort jag är ute längre än 5 min i kyla blir jag sjuk. Jag vill flytta till californien eller något där snö och kyla är ord som inte existerar.

Ska iaf ut och köra med tiia och comp. ikväll. Får tvinga dem att skruva upp värmen så högt det går i bilen. Hoppas dagen slutar bättre än den började.

Om ni undrar varför jag använder fel skiljetecen och saker ibland är det för att shift-knappen på datorn inte funkar så jag kan inte skriva bl.a frågetecken, parenteser, kolon, snedsträck and so on.

Sha.

i'm picking up good vibrations

Hade tänkt skriva något vettigt men kom inte på något. Brukar oftast ha tonnvis med tankar kryllandes i min hjärna, men nu står det helt stilla, så det får vara då.
För att nu iallafall få lite vett i det här inlägget kan jag lägga in två låtar som faller mig i smaken, hoppas de gör det för er också:


if you never try you'll never know just what you're worth

Kom nyss hem från skolan. Efter en timmes snoozning steg jag upp ur min varma säng fixade mig och for till skolan . På grund av dedär -20°c isiga graderna där ute kunde jag inte åka buss till skolan, alldeles för kallt att vänta på en buss som alltid är försenad i den kylan, fick skjuts till skolan av mamma då istället.. Skoldagen gick sådär, nog skulle jag helrre ha lov men vad kan man.

Avatar...

... var en riktigt bra film. Rekommenderar nog! 3D glasen såg ju aningen lustiga ut på, men nog var de helt bra att se filmen med. Jag tycker att man kunde göra en sådan film där stolarna också rör sig under filmens gång, så att det skulle kännas som man själv är med där. Skulle vara döroligt ju!

Nåja till något annat nu, till något tråkigare... Nämligen mitt shema, biologi och psykologi puh!

hyi


why do all good things come to an end?

Trettondagen idag då»sista jullovsdagen»skola imorgon»måste vakna tidigt»usch.

Jaa jag vet ärligt inte hur jag ska orka med skolan, räddningen är att det är mycket lov under våren och som tur har jag inga fulla perioder heller så. 
.
Idag då
?
Det blir troligen bio med vicci, ska se avatar. Har hört mycket positiv feedback om filmen så får hoppas att den är bra. Blir iaf spännande med en 3D föreställning.
.
B t w.
Vill någon skänka pengar åt mig? Jag behöver en ny dator, en liten digikamera och nytt löshår. En lottovinst skulle sitta perfekt nu.. i och för sig, när skulle det inte?

ursäkta, blev ett väldigt random inlägg.

Nu ska jag klä på mig. Puss

get a life

Idag har jag nog varit det som kallas no-lifer. Har inte gjort ett skit. Men det var ju meningen att jag skulle ta det lugnt idag så misson accomplished.
Och eftersom att jag för tillfället har ett vansinnigt tråkigt liv ska jag ta och se på lite drama serier och sätta mig i deras händelserika liv, nice. 
.
Och nu kan ni hämta papper och penna och anteckna denna intressanta informationen.

get a life Pictures, Images and Photos

the good old days

Testade scannern för första gången, så här blev resultatet

haha.

these wounds don't seem to heel

hejsan, vaknade för ca en timme sedan och har bara tagit det lugnt sen dess, och ska fortsätta att göra det resten av dagen också. Har gjort så mycket nu de senaste dagarna så en lugn dag kommer bra till hands.

Igår klockan 12 hämtade mamma mig och vi drog iväg in till stan, för vi skulle till banken och öppna ett sparkonto åt mig. Från stan hämtade tiia och ville mig och vi for och köpte högtalare till deras bil. Efter att ville och köykkä installerat högtalarna beställde vi in mat och åt hos tiia och ville. Därefter for vi ut och körde hela kvällen, träffade lite villes kompisar och såg även mikki en kort stund. Kom hem nångång inatt och umgicks lite med syster och kassu innan jag började sova, sov väldigt dåligt, kallsvettades och mådde dåligt men nu känns det bättre som tur. Superkul kväll med bra folk var de iallafall! Ska göra om det på fredag igen.

Nu ska jag se om jag hittar något att äta i kylskåpet. later

good vibrations

Blir nog en hemmakväll ensam för mig ikväll i alla fall. Tur att syster och Kassu kommer hit senare ikväll så får jag ju sällskap åtminstone, känner mig för social för att vara ensam ikväll.
För att underhålla mig själv nu tänker jag svara på några frågor i en sånhärn lista, eller vad det kallas.
Vad blir ditt namn baklänges?- idieH
Har du gjort en snöängel i år? - faktiskt inte nej.
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?- då jag var bebis låg jag där ett bra tag, vet inte hur länge precis.
Platt eller lockigt hår? - beror på..
Är du kär i någon? - inte precis
Vad gör du när det regnar? - befinner mig förhoppningsvis inomhus.
Vad har du för startsida på internet? - google
Vem ringde du senast? - michael
Har du någon gång testat karate? - nej
vilken mobilringsignal?- nokia tune♥
Minimorötter eller pommes frites? - pommes frites kanske
Första sporten du gick på? - jag red
Vad längtar du efter mest just nu? - värme, sommar och en del andra saker.
När åt du senast en fiskbulle? - inte den blekaste
Vad drömde du inatt? - något om beverly hills, haha.
Vilken tv-serie är bäst? -varierar, nu just beverly hills
Kan du gå ner i spagat ?- nej
vad åt du senast? - köttsoppa
Höga eller låga strumpor? - höga
Vad är du mest rädd för i hela världen? - att förlora mina närmaste.
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? - eh, ibland kanske
Röd, grön, blå eller gul mjölk? - blå
Vad har du för färg på ditt påslakan? - mörkblått med vitt mönster
Vad ska du döpa ditt / dina barn till? - om det blir pojke, Robin. Flicka, Jina. kanske.
Sommar eller snö? -Sommar utan tvekan
Snyggaste läraren? - ingen aning
Är du mörkrädd? - då jag är ensam, ja.
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? - sidenboxers,
Riktig gran eller plastgran? - plast, den skräpar inte lika mycket.
Godaste drickan till frukosten? - lemon juice.
Vem kramade du senast? - paulina
Älskar du att sjunga? - då jag är ensam, men bland folk hatar jag det.
Duscha eller bada? - beror på
Kan du ditt mobilnr utantill? - ja
Har du tråkigt? - hellyes
Har du gråtit i skolan nån gång? - ja
stockholm city, Metro ? - what
Hur tar du dig till skolan? - buss eller bil
Har du någonsin sminkat dig som punkare?- antar inte det
Vad var det senaste som fick dig att skratta? - något de sa då jag såg på dvd
Vad blir du glad av? - massor, vänner, kärlek, bra umgänge, musik, festa, dansa... you name it
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - beror på vad det gäller
Vad skulle du behöva just nu? - sällskap
Vilken tid gick du upp idag? - 12 tiden
Vad var det första du sa i morse? - minns inte
Senaste personen som fick dig arg? - ...
Senaste låten du lyssnade på? - please please please-shout out louds
Senaste personen du tänkte på? - vet inte
Vilken parfym använder du? - avril lavigne-black star
Vilket schampoo använder du? - beror lite på.
Har du nånsin gråtit över en tjej? - joo
Dagens dryck? - fanta
Vad har du gjort idag? - sovt, sett på dvd, varit på datorn, ute med hunden och städat.
Var det kul? - nepp
Vad är du allergisk mot? - hö och pollen
Var har du ont? -ingenstans
Var du glad igår? - helt
Vad ska du göra NU? - ska nog se på lite dvd eller så damsuga rummet.

the world spins madly on

Tänkte skriva ett inlägg nu såhär i brist på annat.
Kan ju säga att filmen bröllopsfotografen som jag och Melina såg igår inte var särskilt bra, men sällskapet var däremot galant, fick flera goda skratt på grund av en hel massa saker.

Kvällens planer återstår ännu oklara, får se om det blir chillkväll eller utekväll, själv känner jag för att göra något roligt i bra sällskap. Nåväl, får ta och fråga runt och se vad man kommer på.

Ha de bra ikväll

bröllopsfotografen

Planerna för ikväll råddade till sig, som vanligt. Men nu är det i alla fall bestämt att jag och Melina ska på bio, bröllopsfotografen närmre bestämt. Får hoppas att den är bra nudå:)


you're so predictable

Denhär låten diggar jag:D

citizen cope-son's gonna rise

Idag har jag varit till stan, köpte en jacka och lite smink som jag behövde. Nu gör jag det jag bäst gillar att göra när jag är själv;lyssnar på bra musik och funderar på en massa saker.. Ikväll blir det att göra nåt med de bästa, planerna är lite oklara ännu men om vi inte kommer på något bättre blir det väl bio.


en lite äldre bild på mig och vicci. haha sköön.. :D

this is how it feels to not believe

2009 goes 2010. Ett nytt decennie, ett nytt år. År 2009 var både bra och dålig, men i stort sätt skulle jag nog vilja påstå att det varit bättre än de andra åren, det har hänt mycket, och även om jag mått dåligt ganska ofta under året så har har det funnits tillfällen då jag varit lyckligare än nångång förr. Jag har fått mycket mera utav livet detta året än de andra, jag har vågat ta risker även om det i vissa fall betytt att jag gjort bort mig osv, men hellre så än att man inte levt alls. Får hoppas att 2010 skulle bli ännu bättre.

Årbytet firades med dem som året också spenderats mest med, vi hade det riktigt kul. Slutet kanske inte blev så bra och vi påträffades på ett x antal motgångar, bland annat bensinstopp och frysta tår.

Nu ska jag vila och se på beverly hills. Jag önskar er alla en riktigt fin början på året 2010.
.

RSS 2.0