glada vappen!

Först och främst!
Grattis bästa Paulina på din födelsedag!
Ikväll ska det firas:)!

vädret för vappen är inte riktigt som jag hoppats, det är mulet och rätt stor risk för regn, men man kan ha kul för det:)!

Nu ska jag ut med hunden och sen duschen och sen börja fixa mig!

later!

simple plan

Lyssnade på simple plan nyss, vilken nostalgi känsla jag fick! Ni skulle bara veta hur stort fan av dem jag var när jag var yngre! Började väl tycka om den vid 8-9 års åldern, lärde mig nästan alla låttexterna utantill, printade ut massa bilder, köpte tidningar jag inte annars läste bara pga att det fanns en planch på simple plan, jag visste varifrån nästan alla låttexter kommit från. Och det var drömmen då de skulle komma till Finland och ha konsär! Det var väl då jag gick i 7an-8an. Grät då jag så dem komma fram på scen! En känsla av lycka som inte går att beskriva när man ser de personer man läst ALLT om soms musik betytt så mycket! Mina idoler helt enkelt. Melina vet hur det är, vi var båda så galna fans till dem! skulle nog gjort vad som helst för att vi skulle ha sätt dem då. Nu har jag sett dem 2 gånger, och om de kommer till Finland igen, så är det inte en chans att jag skulle missa det! Det är bara så himla amazing att träffa såna personer som man sett upp till ända sen man var ett litet barn!
Deras musik betyder fortfarnade jättemycket för mig, och varje gång jag hör deras låtar väcker det härliga känslor i mig!
Blev bara inspirerad att skriva detta när jag hörde en av deras låtar nyss!
Mycket har förändrats sen jag var liten, men simple plans musik är något som får mig att komma ihåg vem jag brukade vara, och det är bra!



 

Har ni någon idol som betyder mycket för er? Berätta!:D

 


onsdag

Jag för en stund sen.
Idag har varit en dag som jag varit på väldigt blandat humör, glad men på samma gång en pain in the ass, lättirriterad och så.. förlåt för det alla utsatta (paulina och vicci):D

Nåja dagen gick snabbt och vädret var så fint och soligt så jag tog nyss ne längre promenad med vovven. Sånthär väder beställer jag till helgen också, bra tack!:))


lycka



 

 

ibland vill man bara vrida tillbaka tiden, och vara liten igen. Vara lyckligt omedveten om livets svåra saker. Leka, skratta och vara barnslig. Det är lycka.

 

 

 

 

 




random

har varit i duschen och ätit, nu ska jag se på lite gamla avsnitt av 90210 eller gossip girl, har inte bestämt mig för vilket ännu.. jag är trött och finns nog inget som låter bättre än sovmorgon imorgon, som tur har jag det!

*påminnelse till mig själv*
jag måste komma ihåg finskagrejerna denhär gången, har glömt dem typ 100 gånger nu.. dessutom borde jag låna en bok till finska bokrecensionen.

Och sen så kommer min kvällsbön låta något i denna stilen: "snälla gud, låt det inte regna/snöa/vara kallt på vappen och 1 maj. amen"

godnatt!

i'm a bitch, just not yours

vilken dag!

...

somtimes solutions aren't so simple
sometimes goodbye's the only way

igår

(telefonbilder, bättre bilder kommer kanske om jag får några av vicci)

 

i alla fall, bra kväll med bra sällskap!

och Grattis igen till Paulina och Tiia!

 


Today

 

Idag:

-stan, köpa det sista till presenterna

-ut och äta med brudarna!

sen får vi se vart det bär av sen.


fredag

hej bloggen! Sitter nu just i skolans datasal med victoria för vi båda har håltimme. Nästa timme har vi samhällslära och sen ska jag till stan med Tiia, ska bland annat boka piercing tid tills imorgon i Valhalla tattoo,
någon av er som varit där? är ni nöjda med resultatet isåfall?
vill gärna veta så tell me om ni varit där! Har iallafall på nätet läst massa bra om stället.
Efter stan ska jag fara och äta tårta till Tiia&Ville :D de har ätit så mycket så de orkar inte mera så jag får äta upp resten, mums!

Jaja, nu har jag inte så mycket mera att säga, så ha det bra! Hörs när vi hörs!

läxor, analyser, ordförhör...

Jobbigt är ordet.
Men jag har lovat mig själv att satsa på skolgång så nu får jag bara ta mig i kragen och börja plugga!

dehär köpte jag

söt rosa t-shirt från jc

sen köpte jag också en härlig jeansskjorta men den är på reservation så mamma hämtar den imorgon, då kan jag visa den:)

 

 


torsdag

En bra dag idag! Började skolan 09:40 och slutade 12:10. Samma för vicci. Så då hoppade vi på våra mopeder och körde via mini h&m där, vi åt grillmat, till stan. Gick först med Vicci på stan tills hon skulle till tandläkaren, sen gick jag själv och hittade 3 tröjor. (kan visa senare)
Om någon timme ska jag och Tiia på gym, skönt! Jag gillar att träna. (allt förutom på skolgymnastiken)
Fast efter dethär blir det en ca 3 veckors paus med gymmet, för att både jag och tiia ska laga navelpiercing på lördag så då gäller det att avhålla sig från gymm, simning osv.

###

I don't know what to do
Not sure that I'll pull through
I wish you knew

Svårt är ordet.

datorn

yes nu är min baby(datorn) på repapering, så får se när den är färdigt fixad så får jag äntlgen tillbaka den! Längtar! så får jag spela sims3 igen, hihhi! :)


design

liten designförändring.
igen.
men trivs aldrig länge med samma design så.

onsdag

hej och hå! Slutade tidigare idag, körde hem, städade lite i rummet, busade med vovven och nu nördar jag framför datorn. Har dock ingen lust med att bara sitta och inte göra någon nytta inomhus nu när det är så fint väder där ute, så efter att jag skrivit färdigt ska jag nog gå ut!
Imorgon blir det stan, då ska jag inhandla presenter åt 2 av mina närmsta vänner som blir ett år äldre den 26 och 30 april, nämligen tiia och paulina!:) Ska fira dem på lördag! Och juste, pappa fyller också på lördag så honom får jag inte heller glömma:D!

lite i förskott :D!


sovmorgon



om ca 20 minuter far jag till skolan, härligt med sovmorgon. Ska köra tillsammans med vicci som också har sovmorgon:) sen blir det 4 timmar i skolan.
Vaknade ganska tidigt av mig själv men skönt att bara få ta det lugnt med allt på morgonen och inte stressa!

Nåja men nu ska jag börja fara och laga mig och mopon i ordning.
Later!

off i go

Nu ska jag packa gym väskan och sen då småningom dra iväg och träna!
Skönt!

 

 

 

 

 

Later!


***

losing direction,
i'm losing faith.

 


måndag ny period

Har just slutat skolan och ska snart hoppa på mopeden och köra hem.
Härligt att inte ha någon gymnastik idag, har försövrigt också varit en rätt så slapp dag, och imorgon har jag en ordentlig sovmorgon och komer till skolan först till 11.25. Tummen upp;)!

Senare idag blir det gymmet!

Men nu ska jaf nog fara, ha de bra!

btw. exakt 2 månader tills jag blir 17:D

damn hormones

 

Pms! Behöver jag säga mera? är på dåligt humör, är arg och ledsen om vartannat, irriterad hela tiden. Har inte ens någon anledning till det, jag borde ju ha ett brett leende på läpparna för se bara hur fint väder det är där ute, men nej! Hormonerna säger något helt annat!


skogen

ute på promenad med vovven i skogen, utrustad klädsel till skogen? check! ;D


-

Although being without you is hard
being with you is harder.


candy

Hej på er! Hur ser er dag ut? Själv har jag varit på stan och nu har jag just sett en film och kvällen står ännu oklart planerad, så man får se vad man kommer på.

gud vad jag blev godissugen nu, funderar på att hoppa på moppen och köra till närmsta butiken och köpa candyyy:D

shöpping

Allt från h&m

ignorera min fina posé och att det syn igenom tröjan..


lälälä

haha, har haft en dag blandad med otur men ändå massvis med skratt! Bion remeber me som vi såg var rätt sorglig. Efter bion kom vicci till mig  och vi började på med en liten film, haha får se om den nångång kommer upp på bloggen, men don't count on it :D har iallafall inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde när vi spelade in den :D

Nåja, här kommer ett par bilder från idag:

jag

 

 

jag&viccii

 


fridayy

Bild från idag.

Vädret är ju bara så härligt, solade på mina 2 håltimmar och lyckades tilloch med få liiiiite färg på axlarna:D Längtar till sommaren då man får ligga och steka på stranden varje dag, bara det är soligt då förstås.

 

Nåja hursomhelst, vicci kommer snart hit och så ska vi inviga mopona för iår och köra in till stan för att fara på bio med gänget!:)


imorgondagens?





Valde ut kläder för imorgon redan så jag får sova längre:D I brist på annat fotade jag dem och lade ut på bloggen. Somrigt ska de vara! Har så sommarkänslor, det kanske märks?:D

piercing

puh och pah! Hemma från gymmet nu, tog ett ordentligt träningspass jag och Tiia. Tungt men skönt. På måndag igen! Måste ju bli i skick tills sommaren och navelpiercingen som jag förövrigt skall laga nästa veckas helg, ääk!

Någon av er som har navelpiercing? hur lång tid tog det isåfall för det att läka?

shopping

 

Köpte solglasögonen+ toppen+underkläder.

toppen var bara 5€ så det var ett litet impulsköp, men ville ha något somrigt så:D


torsdagen den 15 april 2010

Hej på er allihopa!

Hela texten jag skrivit försvann nyss. Har inget bättre för mig så skriver det pånytt då.

...
Kan börja med att säga att denna dag, som enligt horoskopen skulle vara min turdag, varit den värsta otursdagen på länge. Först vaknade jag med håret liknande ett kråkbo, bokstavligt talat! Tog då ett tag att fixa det så att det ens såg lite mänskligare ut. Nåja inte nog med det... då jag skulle laga linserna i ögonen så börjar det bränna så helv*tes mycket! Ögonen svällde upp och började rinna. Såg knappt något då de var så uppsvullna. Fick då skippa linserna idag. Är så ovan att ha min egna ögonfärg efter att ha haft bruna linser hela tiden i typ 2 månader. Ser nästan läskig ut med min egen ögonfärg ju, så himla ljusa!

Nåja. Dagen blev iaf lite bättre av kemilektionerna, faktiskt! Laborerade bara och gjorde massa kula laborationer.:D

Nu just sitter jag i skolans datasal för att matteläraren inte är på plats, om ca 20 minuter då viccis lektion tagit slut hoppar vi på bussen till stan!

Later!

sommaren närmar sig

Såhär ser vädret ut för de kommande 10 dagarna i Vasa!

Mycket sol och plusgrader! Nu borde det inte ta länge innan gräset börjar synas på vår gård! Sommaren är snart här. Då smakar livet bäst! Jag längtar!


today

jaa hörni, denna dag har inte varit en höjdare precis.. men lite skratt är bästa botningen mot dåligt humör och skratt har jag fått rikligt av idag i alla fall!:D

Idag ska jag väl inte göra mycket speciellt, skönt då alla prov är över så man har en sak mindre at stressa över, men ännu återstår det en och annan sak att stressa över så ännu kan jag inte helt pusta ut.

Ett par bilder på Harry Potters nya hus made by Victoria och Heidi:

 

Harry Potter himself.

snickaren vicci bygger balkongen.



Ja, vi är medvetna om att huset ser ut som ett fabrik och att potter är lite för lång i prportion med dörren, men han är ju trots allt en trollkarl så han får väl alla problem lösta. ;)

dagens vårbilder





+ en bild på vicci på kemi timmen:D



söta



Snattade ännu en bild av Cecci från idag.
Hade väldigt problem med att se in i kameran pga att solen sken rakt i ögonen så resultatet blev att jag antingen fick se neråt eller se i kameran med en min som på bilden ovan:D hehe. men jag klagar inte, älskar sol!

vårkänslor








Vårtecken uppfunna idag:
Sitta ute på rasterna och njuta av värmen
vara ute utan jacka och inte ens frysa
såg årets första fjäril också!

Livet ler! finemang! Snart är sommaren här och finns det något härligare?

söndag

tjolahopp tjolavipp! Nu har jag pluggat, trots hemsk huvudvärk, blivit förhörd till provet och känt mej väldigt smart med allt mitt geografiska kunnande. Nu ska jag bara få en good night sleep så hoppas jag på att provet skulle gå hyfsat imorgon. Bara det kommer saker jag läst på, brukar alltid ha en sån otur att det just kommer det jag inte läst på.

Nåja men nu har jag inte så mycket mera att säga, godnatt allihopa! hörs imorgon!


helgen

Ojojoj, här har uppdateringen då varit kanonbra de senaste dagarna, eller inte. Men har ju varit i åbo, hade inte tillgång till dator och orkade inte med mobilblogg. Dessutom tror jag inte någon lidit så värstm ycket av att jag inte skrivit något:D
I alla fall på fredagen for vi med bil mot Åbo, var där en halv 10 tiden på kvällen, tog ett skummbad och sen sova. Lördagen var det begravning, som var väldigt vacker och sorglig. Vila i frid snällaste mammas moster/mommos syster/kusiners mormor/fadders mamma! Du finns alltid i våra minnen!

Söndagen(idag) åt vi morgonmål på hoteller och hoppade sedan i bilen och körde hem igen! Måste säga att jag haft hemlängtan!

Här kommer iaf en och annan bild på mej från hotellet:

 

utsikten från hotellet

 

Nu geografi läsning, shasha!:)

 


tursday

Idag var det först skola, sen högstadietstalangjakt (som förövrigt hade dunderbra deltagare i år av vad jag hann se, alla sjöng superbra!), sen simhallen för att simma och träna lite, vicci kom till mig efteråt, åt en choklad platta (fan vi som skulle godisstejka), nåja nu gör jag inte så mycket.. ska väl börja packa inför Åbo imorgon och sånt.

onsdag

Hej på er allihopa!
Idag är jag trött, har känt mig som en zombie. Dessutom har jag märkt att jag börjat få allergisymptom, börjar det vara hö och pollen där ute redan? definitivt vårtecken! Får börja droga allergipiller nudå.
Blablabla... nu ska jag repetera lite av det jag läst till kemiprovet. Önska mig lycka till med provet imorgon!

vibralash mascara by isadora

 

Jag borde ha en ny mascara och är verkligen frestad på att pröva isadoras nya vibra lash mascara! Den är rätt dyr så överväger ännu alternativet. Har någon av er testat den? Vad tyckte ni isåfall? Är den värd priset?


kemi in my heart

Har bytt ut religionsboken mot kemiboken, och kan nog inte påstå att detta känns alls bättre. Min kemi/fysik hjärna har alltid varit lite svår att nå, om man uttrycker sig så.. Anledningen till att jag har telefonen bredvid mig är för att jag väntar på att någon ska ringa så jag får en orsak att sluta läsa... so call meee och släpp mig från mitt missöde!:D


glad glad glad

Jag är på superhumör nu just!
Ville bara säga det.
:D

chips!

 

slutade tidigare idag. Tänkte skriva ett inlägg fast jag egentligen inte har något att säga. Rätt så onödigt,
vad är pointen med att skriva om man inte har något att skriva om?
Tycker faktiskt att väldigt få bloggar har något bra att komma med. De som bloggar ofta har ofta tråkiga inlägg som man inte orkar läsa, och de som har intressanta inlägg bloggar istället ganksa sällan. Det sistnämnda tycker jag är ett bättre alternativ. Hellre så att man inte skriver så ofta, men att man har något vettigt att säga, än att man bara tvingar ur sig massa bara för att.
Själv vet jag att jag skriver massa onödigt och ointressant, så jag hör nog till den sämre bloggarkategorin, men whatever. Jag bloggar ändå för min egen skull och för att jag om några år ska få se hur mitt liv såg ut nu. Så jag bryr mig inte om jag själv skulle vara den enda som läser min blogg, jag skulle ändå fortsätta skriva :D
fast förstås ger det lite inspiration med läsare ;)

Nu chips och 90210! Adios amigos!♥


...

Jag har bara en sak att säga:
jag kommer bli underkänd i religionsprovet.
punkt.

människan och det heliga


såhär ser jag ut nu just, eller jag borde i alla fall göra det. Men varför kommer man alltid på så mycket annat att göra när man har ett prov att läsa på? lacka naglarna, städa, testa frisyrer med mera.... måste ta i självkontrollen nu och börja läsa för fulla muggar om jag tänker bli godkänd i provet imorgon, vilket jag nog tänker!

HEJDÅ!

söta syster





Idag åker hon tillbaka hem till Åbo. Men ser henne ändå nästa helg igen:)
Riktigt kul har det varit att ha henne här!
as always.

sömn och religion

Jag bara älskar att sova! Jag drömmer alltid något och jag älskar det! Skulle bara kunna sova hela dagen ibland och bara leva i mina drömmar:D. Någon annan som är av samma åsikt?

Nåja nog om det, vaknade nyss. Nu morgonmål och sen blir det aktiv läsning av religion, har prov imorgon! Hoppas ni har något roligare för er än mig!

puss!

råddigt

Då det ska vara så himla svårt att veta vad man känner och vad man vill ibland... Något som känts så solklart kan plötsligt ändras till helt diffust och man vet inte alls hur man vill ha det mera. Man borde bara leva en dag i taget och sluta stressa så mycket, men jag är en person som alltid tänker och stressar över precis allting. Ordet "enkel" finns inte i min tankegång, jag ska alltid göra allting så invecklat. Ibland är det jobbigt att vara människa, man är så smart att man tänker och då börjar man tänka för mycket, det är osmart.

Poängen var att jag once again inte har en aning om vad jag vill. och det stör mig.

 


söndag

Hej på er allihopa! Hur är det med er? Med mig är det bara bra, blir så glad av våren som jag sagt förrut!

Annars ska jag inte göra så mycket skillt idag, chilla med familjen nu då syster också är här hemma så :) Har inte så mycket mera att säga för tillfället, men en dagens låt passar väl gott och väl som lite utfyllnad:


jennifer's body

såg just filmen jennifer's body. Alla som sett den har sagt att den inte var så bra eller hemsk. I normala fall kollar jag inte skräckisar själv, är så känslig :D men denna gång tänkte jag att jag gör det då jag hört att den inte var så läskig. MEN det visade sig vara ett misstag, för jag tyckte iaf att den var jättehemsk, usch. Blir mardrömmar inatt då (Y)


på villan idag


pappas gummistövlar. jag blev tydligen helig av att läsa på religions provet, det lyser om mig, ser ni?:))






:)

Life tastes good

som rubriken säger, så smakar livet faktiskt riktigt bra nu just. Det har varit mycket från och till den senaste tiden, men i det stora hela är jag riktigt nöjd. Jag älskar mina vänner, familjen och våren! Hoppas den bra humören håller i sig ett tag nu framöver :)


igårkvällen

Igårkvällen börjades på hos Tiia och Ville, sen senare ut och köra. Riktigt bra kväll :)
Här kommer bilder:












in and out of love



Inga bruna linser idag, känns somrigare på något sätt med ljusa ögon:D och fräknar har jag också fått rikligt av igen, ett definitivt vårtecken. Har faktiskt lärt mig att gilla fräknar nu:D
Nå hursomhelst har jag ännu inte orkat ta itu med designen men kanske vicci och jag kan fota något och sånt när hon kommer hit så jag får en bild till headern:D

just so you know

Tror jag ska börja på med en ny design till bloggen idag, så därför kan saker och ting kanske vara lite hullerombuller här på bloggen medan jag fixar den.

fredag

hej bloggen!
Vaknade ganska nyss, skönt att sova länge. Vet inte riktigt vad dagen för med sig ännu, vet bara att syster ska komma hem idag och att jag antagligen ska träffa Vicci. Men inga särskilda planer. Vad ska ni göra?


detta köpte jag idag


ignorera mitt ansikte! Helt ofixad och äcklig.
men kjolen och tröjan är ny. Kjolen som jag sökt så länge och ÄNTLIGEN hittade och bara för 10€, tänk er:D


söt somrig topp



Tiia for just och nu väntar jag på följande besök som är av mikki. Ingen mer bloggning ikväll blir det, så sov gott allihopa!:)


hemmma

hemma från stan nu. Blev att fara dit med Tiia istället. Sen då Tiia farit hem ringde mikki att han var på stan så då for jag och hälsade på honom en stund medan jag väntade på att mamma skulle komma efter mig. Kan inom kort visa inköpen! Ska bara ta tummen ur röven och börja fota sakerna, är bara så trött nu, man blir fan andfådd av shopping! Det är ju motionering att gå från butik till butik! Så idag har jag med andra ord motionerat ca 3 timmar! Applåder åt mig

Blivit lurade idag?
Jag har fått 2 desperata lurningsförsök, men smart  som jag är genomskådade jag dem direkt såklart ;)

dagens







Kofta: H&M
Topp:Gina Tricot
Leggings med dragkedjor:Lindex
Halsband:Pieces.

Skärtorsdag

Jag fick den dumma idén att färga håret igen igår..  nu ser det helt hemskt ut. Gröntskiftande typ. :(














APRIL APRIL!
Den gick ni allt på, höhö...

Nåja men i alla fall, idag tänker jag kanske åka in till stan, känner mig för att jag behöver shopping! Ska dit med mamma sås ska vi först försöka hitta en klänning åt mej att ha på begravningen. Sen ska vi väl också shoppa lite annat :)
Mamma var snäll och kom med breakfest in bed åt mig så nu ligger jag här och äter en god morgonmål. Bra början på dagen.
Vad ska ni göra idag då?:)

RSS 2.0