drar iväg snart

Snart till högbacken! Förfest hos tiia och ville sen får vi väl se vart vi hamnar sedan :)
Laddar upp stämningen med lite bra musik, till exempel denna :


Ha en bra kväll!


söndag

Hej bloggen!
Planerna med tiia och ville blev inte av igår, eftersom att de skulle åka bort. Så istället for jag ut och köra med mikki hela kvällen.. tills det blev så dåligt väder att köra, att vi kom hem till mig och se lite film istället. Sedan for han hem nångång på natten och jag fortsatte min natt med att tala med syster en stund. Nångång 4 tiden kröp jag i sängen och försökte sova, utan någon större framgång, hade för varmt hela tiden.
...
Nåja ikväll skall jag istället ut med Tiia, Ville och comp. får se vad man kommer på. Vad ska ni göra då? :)


Bruna ögon



owl city-fireflies


just nu



Oklara planer ännu för kvällen, ska ringa åt tiia nu och se vad de funderat :) Btw så har jag bruna ögon nu just som ni ser på bilden :D ska visa en bättre bild senare :) 

lördag

Hej på er! Hur ser er lördag ut? Min har hit tills varit slapp&skön,på kvällen blir det kanske att sikta nosen mot tiia&villes place, sen ska vi väl ha det bra där med lite fest och bra sällskap:) Fast det är inte säkert, så som b-alternativ blir det typ film och chill bara-vilket jag inte skulle orka!

Förövrigt så tänkte jag börja göra en ny design till bloggen, någon fräsch nu såhär till våren. Får se vad jag åstadkommer.

See you later!


sportlov dag1


med denna favoriten har jag spenderat min dag och kväll idag, for på bio och såg valentine's day, sevärd film, riktig rolig men kanske aningen råddig ibland. Men i alla fall kan jag nog rekommendera den :)
Och darling, du ska ha det bäst där borta i Teneriffa och värmen:D♥

soooova

Hej på er alla! Har nördat heela dagen med sims3 idag.. typ. Nästan lite pinsamt det här:D Haha. Men imorgon tror jag det blir bio med mina vänner så då har jag iaf något lite vettigare att göra. Nu ska jag väl sitta här framför datorn en stund och sedan sova. Känner mej faktiskt supertrött nu just. Blir så härligt med sovmorgon imorgon (förlänger min sovmorgon lite extra och skippar samlingen:D).
Nåja, nu ska jag fara och tvätta bort sminker, Godnatt! :)













i never promised there'd be sunshine every day



Hemma från skolan nu. Har inget speciellt att säga. Dagen rullade på som vanligt, i en ganska trött stämning för min del.. Sovmorgon imorgon kommer bra till hands!
Nu ska jag spela sims3.
Kram!


nighty




För en gångs skull har jag duschat i tid, brukar alltid lämna det till jättesent på kvällen men idag tog jag tag i min självkontroll och for redan tidigare. Intresseklubben antecknar joo..
I alla fall så har jag kortare dag imorgon, härligt! Ännu härligare att sportlovet börjar om 2 dagar. Så skönt att få sova ut ordentligt och bara få avslappna sig istället för att stressa med allt i skolan.
det här blev nog dagens sista inlägg,
godnatt allesammans!♥


Broken heels



photography



Har fotat idag, med självutlösare. Redigerade också lite. Här är en bild, orkar inte ladda upp mera just nu, men det kommer att komma ett nytt foto vid varje nytt inlägg typ:)


en av de finaste låtar jag vet


new boots

var en sväng till stan med mami idag, inhandlade ett par stövlar från cip cap.



sen köpte jag även benvärmare att ha under.
Outfiten på bilden blir väl imorgondagens look. Fast vet inte... får en cowboy känsla av att ha rutig skjorta och höga stövlar.. känns som det bara är hatten som fattas.. så rutiga skjortan kanske utbyts..

nåja nu måste jag duscha. Night darlings :)


random


Bild från weheartit.

Jag mår dåligt över hur liten insats jag gjort i skolarbete den senaste tiden. Motivationen har bara helt farit, och det känns som att fast jag försöker mitt bästa presterar jag ändå inte bättre än typ en 7a eller något... Ah. Kanske gymnasiet inte är rätt plats för mig?
Nåja, ska försöka hitta motivationen igen!
Betyget var ju iaf bättre än jag förväntat mig, så det blev en liten motivationskick!

Annars så var skoldagen helt okej, mycket skratt och fjantas:D
Imorgon blir det bowling, så ingen normal skoldag då, kulkul :)
& nästa vecka är det sportlov! Great! Funderar om jag skulle göra en liten trip till syster, har inte sett henne på evigheter och att shoppa i åbo skulle inte sitta helt fel heller. Så får se om den planen verkställs :)

Japp, det var allt för mig, ha det bäst!

måndag

Hemma från skolan nu. Kändes faktiskt helt bra att vara tillbaka, inte på lektionerna men tillbaka till människorna, förstod först när jag såg mina vänner hur mycket jag saknat dem under den tid jag varit sjukanmäld! 

Nåja i stort sätt bestod skoldagen av: Modde, Engelska, 2 håltimmar som jag och vicci(och senare josse) spenderade i datasalen, sen biologi och till sist 2 lektioner skidning, fast jag, vicci och några andra orkade inte skida så vi chillade bara istället :)

imorgon blir det periodbyte, och kan meddela er om att min period kommer vara betydligt jobbigare än den jag haft de senate 6 veckorna.. Såhär ser shemat ut:


snow patrols cover av Leona Lewis-run


I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done

And I can barely look at you
But every single time I do
I know we'll make it anywhere
Away from here

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbye
I nearly do

Light up...

Slower slower
We don't have time for that
All I want is to find an easier way
To get out of our little heads

Have heart my dear
We're bound to be afraid
Even if it's just for a few days
Making up for all this mess


söndag



Sims3 underhöll jag och tiia oss med :D Har varit sådär allmänt söndags-lata bara..
Nu ska jag sätta igång med bokrecension och uppsats!
Ha de bra!

gårdagens inköp:





Skjorta-gina tricot
Tights med 2 dragkedjor-Lindex

(tightsen har vänt sig lite på bilden, dragkedjorna är nog på "yttre" sidan, på bilden har de vänt sig så att det ser ut som att dragkedjan på benet som är bakom är på inre sidan, men så ska det alltså inte vara) Haha hoppas ni förstod vad jag förklarade.:'D


you blew it

Gomorgon! Somnade med ett surt humör igårkväll, men sen drömde jag en bra dröm, och när jag vaknade var jag på betydligt bättre humör. Ännu gladare blir jag av att Tiia kommer hit idag, härligt att få tala ut med henne!
Sen ikväll blir det uppsatsskrivning samt bokrecensionBoooring! 

You blew it!
orkar faktiskt inte ta åt mig mera!

lördag 20.2

var på stan med favoritvicci idag:) Shoppade och var och åt, fy så kallt det var! Men klädutbudet var i alla fall bra och jag hittade massor som jag viljat ha, men min budget räckte bara för 2 plagg idag; tights med dragkedja + skjorta.

ikväll får jag se vad det blir att göra, lite oklara planer ännu.

Nu ska jag iaf se ett par avsnitt av lipstick jungle, mums på hetingen robert buckley som är med! Han är en stor orsak till varför jag ser på programmet, tihi :D


 


nattinlägg

Idag har jag: snytigt, hostat, städat, lämnat in sommarjobbsansökan, valt kurser inför följande läseår, fått besök av mikki, sett seventeen again och dreglat efter hetingen zac efron och gjort ett iq test där jag överträffade mig själv*stolt*

Imorgon ska jag: till stan med käraste Victoria (jag har nu bestämt att du kommer med bara så du vet) :)

Godnatt allihopa!♥

still home


såhär fräsch ser jag ut nujust...

ingen skola idag heller för min del, hade fått stegring på ett par grader över 37 inatt/imorse så det var nog bara att stanna hemma. Nu känner jag mig bättre och kroppstemperaturen har återgått till normaltemperatur, snuvan och hostan vill inte ge med sig men aja.. hellre det en feber.
Imorgon tänker jag göra något utanför det här huset, blir vansinnig av att bara sitta här. Ska iaf på fika med Tiia, det var så länge sen och vi har myycket att tala om:) Dessutom vill jag träffa resten av tjejerna också!Saknar er alla!


***

Tror jag far till skolan imorgon iaf, trots att jag inte är riktigt i skick , men det är så trist att bara vara hemma och dessutom saknar jag mina vänner!
Får se om jag får skjuts senare till skolan så att jag inte behöver fara ren klockan 8 fastän min första lektion inte börjar förrän klockan 12.40.. nåja får se hur det blir med det.
Sen stan efter skolan tänkte jag. & sen återstår det att se vad resten av helgen för med sig.


Hugs:)

sugar we're going down

Sjukling här forfarande, sov jättedåligt inatt och hostar upp lungorna snart känns det som. For inte till skolan idag heller, skulle ju bara smitta ner alla andra då. Synd att missa penkkis men det kommer ju mer av dem så. :)

Stannar väl hemma imorgon också, onödigt att fara till skolan när jag har mera håltimmar än vad jag har lektioner så tror jag ska ta och städa huset istället och tjäna lite pengar, om jag är friskare då dvs.

nu ska jag se lipstick jungle! Bye! 


it's the little things that matter

ibland kan små saker glädja så mycket
:)

---

idag
har jag i stort sätt fördrivit dagen med att spela sims3, se film och lyssna på musik (och snyta och hosta där mellan varven).
Imorgon får jag hoppas jag mår bättre, för det är ju penkkis då! Kommer bli skoj! :D

Sitter här och lyssnar på massa gamla låtar nu just, bland annat Robbie Williams låtar :D



home

nej gud så förskyld jag är, har bara blivit värre över natten.. så var nog tvungen att stanna hemma idag. Känns som jag snart börjar spy då jag hostar så mycket.. och näsan är så täppt att jag inte kan andas genom den. Gah! Hur jobbigt som helst.

Nåja ska nu försöka krya på mig med hjälp av medicin och te! Börjar ju bli expert på att vara sjuk så småningom.

fyy

överväger starkt alternativet att stanna hemma från skola imorgon, är så äckligt mycket förkyld! Näsan är heltäppt, och då jag talar låter det som om jag hade en klädnypa (heter det så?) klämd på min näsa. Förstår inte hur jag ska få sovt.. nåja får se detdär imorgon.

äh nu ska jag fortsätta att hosta och snyta mig. later!

snyggt


navel piercing! Vill ha! Ska nog fixa en till sommaren!


fastlagstisdag

hejsan!
Hade engelska prov idag, är missnöjd med hur det gick men nåja.. får satsa mer nästa gång.
Slutade ganska tidigt idag så när jag kom hem spelade jag sims och gud så bra det fungerar på nya datorn:D
Nu ska jag se one tree hill och sen bara vila för att försöka få bort denhär jävla förskyldningen :S Inte kul att måsta snyta sig ungefär varannan minut..

måndag

Efter en väldigt snorig och hostfull natt steg jag upp och var trött för flera. Nåväl, bestämde mig ändå att fara till skolan trots förskyldningen. Där var jag väldigt sliten men det var en helt kul dag ändå och den gick snabbt:). Idag måste jag plugga engelska ord och engelska grammatik, har prov imorgon så.. jag tänker satsa på fullpått i det provet!

och yess! idag kommer nyaste avsnittet av one tree hill ut! :D

x

I don't need you to tell me
what I am or what i
should be
.


f*ck

jag är förskyld och jag fryser. Jag tänker inte bli sjuk igen!


:(

valentine's day

Woops det är ju alla♥dag idag! Kommer att spendera den med mina allra bästa vänner... dvs datorn, mp3spelaren och mat. hehe

ha en bra vändag alla ;)♥


söndag igen

godmorgon alla! Blev att vara med michael igår då, först var vi ut och köra och sen kom vi hem till mig och se på film, (fast båda somnade mitt i filmen) nångång 2tiden for mikki hem och jag fortsatte sova sen :)

Dagens planer då? plugga, vila och hoppas på att inte bli sjuk eftersom att jag nu just har ont i halsen och har snuva..

Nu just undrar jag om jag förfrysit mina tår, har jätteont i dem. Eller kanske har jag använt för små skor? känns inte kul i alla fall.. :<

nu bli det morgonmål, pusshej:)

saturday

Long time no see! Har nyss varit efter min nya dator, är ovan att använda den men den verkar nog riktigt bra:D Orkar inte riktigt skriva så mycket nu, kan i alla fall säga att jag ikväll antingen skall umgås med mikki eller så blir det att fara till josses med familjen. Får se vad det blir.

Nåja nu orkar jag inte skriva mer. Ha en bra helg puss!

fredag igen

hej allihopa! Kom till skolan till halv 11, fast jag egetligen lika bra kunnat komma först till 20 före 1 men nåja här är jag nu i alla fall.. Har någon enstaka lektion nu och sedan drar jag&paulina in till stan.

Vet inte om jag kommer blogga mera idag men ha en bra fredag allihopa!

ilandsproblem

gud vad jobbigt det kan vara att lacka naglarna ibland! Får ett raseri avbrott snart...  får väl köra på olikfärgade naglar på varsinn hand då.. prima!
.
tack för mej. godnatt♥

random

har varit hemma ett bra tag ren, eftersom att jag inte for till stan. Hade sjuk mage och rygg så jag kände för att fara hem istället. Humöret är också som en berg- och dalbana idag, blir irriterad på mig själv! Mens påkommandes?
suck!

Nåja nu ska jag lyssna på musik och försöka sova lite, har inte sovt längre än ca 7 timmar på rätt länge nu.. aja men nu ska jag försöka fara och sova bort påsarna jag har under ögonen. Hejssvejs!:)


jag nu just?

i skolan

godmorgon! Sitter nu just i skolan och har håltimme med josse, fast hon är nån annanstans och läser på prov nu just. Själv har jag inget prov idag skönt.

Annars så är jag supertrött idag, eftersom att jag for och sova så sent då jag helt tappade tidsuppfattningen på kvällen-.-

Nåja, får höras sen då jag kommit från stan. hejdå♥

läggdags

2 dagar kvar till helgen, kul! Härligt att inte behöva stressa om prov och dylikt under helgen, eller okej jag borde nog det men jag tänker inte. Måste bara få slappna av , ha kul och leva livet:)

Det finns inte så mycket jag har att säga, imorgon blir det att fara till stan efter skolan en sväng och sen bara ta det lugnt antar jag.

Nåja nu ska jag väl så småningom börja sova, pussgodnatt♥

onsdag

Hej på er alla! Idag har varit en helt bra dag (bortsett från att morgonen gick trögt) , biologiprovet tror jag att gick helt bra iaf, så det är bra! Nu återstår det att läsa en bok, göra bokrecension och skriva en uppsats före perioden tar slut, alltså under nästa veckas tid. Aja blir lite stress men sånt får man ta när man går i gymnasiet..

Borde gå på promenad med hunden snart, måste bara samla lite krafter först..


valpar

Jag och mamma är av den åsikten att vi ska skaffa en till hund, en som taku är "pappa" till, hihi:) Eftersom att Taku har så fint symmetriska färger i ansiktet och har bra gener annars också så vill vi nog ha avkomlingar åt honom. Så vi ska försöka övertala pappa och så kanske vi får en ny familjemedlem i sommar:D




Hur gulliga? :D


hårfäger

åh jag känner att jag är i ett behov av att färga håret, det är så pigmentlöst nu och då ser ansiktet jätte färglöst ut. Så skulle gärna färga håret före helgen, men får se om jag hinner.
Här är några färger jag tittat på:


fintfint!:)

sturm und drang-a million nights



måste erkänna att jag får kalla kårar när jag lyssnar på låten. Sångaren har otroligt bra röst!

dator

Denna blir min på fredag!:)


tisdag

hemma från skolan nu, hände inget särskilt där som vanligt. Resten av dagen kommer bestå av provläsning på högsta växeln!
Har inget intressant att säga, men som utfyllnad lägger jag in en bild på dagens klädsel:




nighty

Biologiläsandet går åt skogen, men jag är ändå på riktigt bra humör nu just så det gör inget.:D Har egentligen inte mycket att säga, tänkte bara uppdatera med en liten godnatt hälsning...

... så godnatt allihopa, hörs imorgon nångång efter 12 då jag slutat skolan!♥

måndag

Tjohoo! Kom hem från skolan ett tag sen, har varit en ganska lätt dag. Skulle ha slutat redan halv 2 eftersom att jag inte deltog i gymnastiken men jag fick ingen skjuts hem eftersom att mamma tappat bort sina bilnycklar-.-fast det ordnade sig sen och jag fick skjuts på annat håll!

Idag blir det att plugga på biologi, och sen kanske se en fotbollsmatch jag lovat fara och se med tiia, är bara inte säker om det var idag eller imorgon? nåja jag lär väl få reda på det:)

Äh men nu ska jag gå och lassa i en portion glass och sedan se någon film för att ladda upp motivationen till att läsa biologi, hehe.

Btw måste säga att det är jättekul när ni kommenterar, blir superglad :)

så här har jag sett ut idag:)

ren spegel också...


buu

vilken seg helg det varit, skulle verkligen få börja hända något nytt och intressant nu
Helgen har i stort sätt gått åt filmtittande, ätande och lite shopping. Idag har jag även varit duktig och öppnat biologiboken och till och med läst några sidor, woho! Känns som jag ändå kan dedär sakerna helt bra så jag orkar inte anstränga mig alltför mycket..

nu ska jag fortsätta se film, sen blir det bastu och efter det x-factor med mamma och taks, de kom nyss hem från åbo. Har varit rätt så livlöst i huset utan dogi!

Btw i veckan får jag en ny dator! finemang








vacker låt

 

Who can say where the road goes,
Where the day flows?
Only time...

And who can say if your love grows,
As your heart chose?
Only time...

Dee dah day, dee dah day, dee dah day
Dee dah doe day doe, dee doe day doe

Who can say why your heart sighs,
As your love flies?
Only time...

And who can say why your heart cries,
When your love lies (dies)?
Only time...


Dee dah day, dee dah day, dee dah day
Dee dah doe day doe, dee doe day doe

Who can say when the roads meet,
That love might be,
In your heart.

And who can say when the day sleeps,
If the night keeps all your heart?
Night keeps all your heart...

Dee dah dah dah
Dee dah dah dah
Dee dah dah dah
Dee dah dah dah

Who can say if your love grows,
As your heart chose?
Only time...

And who can say where the road goes,
Where the day flows?
Only time...

Who knows?
Only time...

Who knows?
Only time...


hemmakväll

kom hem från stan där 6tiden, köpte bara underkläder denna gång. Paulina kom aldrig till stan så ja fick gå själv då. Blir att vara no-life även ikväll och se 3 st filmer jag hyrde, fast egentligen stör det mig inte, jag är supertrött så film, gotta och tid för mej själv känns rätt skönt nu.

ha de bra

stan nu, hejdå




lördag

har just varit i duschen, och nu ska jag fixa mig och sen blir det att fara via några bilaffärer och gigantti till stan. Vet inte riktigt vilken tid Paulina kommer dit ännu men får väl gå själv tills dess om inte någon annan kompis råkar vara på stan samtidigt. 

Annars står planerna för kvällen ännu oklara, men hoppas på att det händer något kul i alla fall.

Blir knappast så mycket mer uppdatering här på bloggen idag, eftersom att jag inte kommer att vara hemma men det stör knappast någon:D ha de bra alla♥

no-life

hahahahahhahahahah

sitter som bäst och skrattar för mig själv på grund av underhållande msn diskussioner. Har jag nått botten i att vara no-lifer? jag tror det.



vad skulle jag vara utan er?

friday

Kan inte annat än skratta åt hur otur jag har, varje gång jag tar bussen hem från skolan, vilket är väldigt sällan, så är bussen försenad. Lite komiskt.

Nu börjar helgen, idag ska jag antagligen bara chilla, fastän jag känner för att göra något kul men det händer inte riktigt något. Resten av helgen är ganska hektisk, imorgon ska vi först fara och se på bilar med pappa, och också på en ny dator, sen blir det stan med Paulina och på kvällen ska vi nog göra nåt kul. Söndagens planer står oklara, men funderade med tiia att ta oss till öjberget för att åka slalom.

Nu ska jag se någon film och sen försöka plugga lite på biologi. Hejssvejs♥

fredag

godmorgon! Befinner mig i skolan på min sovmorgon, för att jag måste göra en läs/hör förståelse som jag missat när jag var sjuk, inte kul. Men efter det kommer mamma efter mig eftersom att jag har läkartid lite före 11, någon kontroll de ville göra för att se att allt är bra efter körtelfebern, eftersom att jag hade uppsvälda körtlar både i magen och halsen sist vi var där. Fast kommer tillbaks till skolan sen till eftermiddagen då jag har 3 timmar;D

Nåja men nu ska jag söka upp engelska läraren och sen börja på med skiten. Pusshej!

godnatthälsning

Har varit en hel del krångel med blogg.se men nu kunde jag äntligen logga in. Imorgon är det fredag, det glädjer mig! Helg är något som sitter otroligt bra nu! Fast vet inte hur mycket jag kommer att hinna sova i helgen, har en hel del planer så..

men nu ska jag sova så att jag hinner sova en lång nattsömn. Nighty

(blogg.se är inte det enda som krånglar, också datorn är helt sippad!)

.

So I'll go, but I know
I'll think of you every step of the way.

torsdag

Har en dålig dag idag. Humöret är nere,jag är trött och matteprovet gick inte bra.
Nu ska jag underhålla mig med lite filmer, sen är jag väl tvungen att börja läsa på biologi prov, fast det är det sista jag nu just kan tänka mig göra..

Blir shoppingterapi i helgen!

pusspuss!

stress

Usch vad jag blev på dåligt humör nu plötsligt!
Skulle helst bara vilja sova nu, och hoppas på att vakna med bättre humör imrogon! Men jag måste fortfarande öva lite på matte så jag nu ens vet vad allt som kommer till provet! Dessutom har vi engelska ordförhör också, orkar inte! Borde kanske ta en sovmorgon imorgon och skippa första timmarna eller nåt, känns som jag är så trött att jag somnar sittandes.
Nej nu ska jag sluta klaga och börja göra något i stället.

Sov gott!♥

matteövning och chill

nu har jag räknat några uppgifter i matte, blev glad när åtminstone vissa svar jag fick överensstämde med facit! Applåder åt mig!

Nu ska jag ta och slöa framför datorn ett tag, kanske se en film? ..och sen duscha och se vilka kläder jag ska ha på mig imorgon.

 


xoxo

mattte

jag orkar bara inte öva på matte. Provet är imorgon, det finns ett dussin saker jag fattar noll av. menmen.. får ta det på den lilla talangen jag har, bara det blir godkänt är det bra:)!

heidi har en åsikt

Något jag blir så otroligt störd på är ojämlikheten mellan det kvinnliga & det manliga könet! T.ex. det som så många tagit upp; när en pojke strular med 100 flickor på en kväll är det något han kan skryta med åt sina vänner, något som han får status för! Medans när en flicka gör det stämplas hon på direkten till en hora.. ungefär. Vad är det för stil? Jag är så himla trött på sånt! Och inte är det bara där ojämlikheten märks utan också i t.ex. lönen, män&kvinnor som gör exakt samma jobb tjänar garanterat olika mängder pengar, män förtjänar mera och kvinnor mindre! Varför ska det vara så? Kvinnorna är precis lika bra på att jobba som män, så varifån kommer lönskillnaden? Om jag vore politiker, skulle detta definitivt vara det första jag skulle göra en ändring på!

Inte är det ju männens fel att ojämlikheten existerar, det är bara något som levt kvar sen gamla tider men ändå suger det att det ska vara så!

Eller vad tycker ni andra?

anti mode dag

 

haha no comments!:D

... Detta är mitt gäng på en helt normal onsdag... nånej, antimodedag var det ju som jag nämnt kanske 1002 gånger nu, men ifall någon fortfarande missat det:D. Rätt så kul dag har det varit, fick mig flera skratt av alla snygga outfits som folk hade på sig!:D Riktigt kul med en sånhär dag, lite humor skadar aldrig ;). Men blir nog skönt att få klä sig som sig själv imorgon igen:D

 

 

Hörs senare!

 

 


onsdag

tjolahopp! Är hemma från skolan nu, ska strax laga in bilderna från idag(antimodedagen) på datorn, så de dyker upp på bloggen riktigt snart!:)

Hugs!

22:08

Fan vad tiden går snabbt! Nu måste jag skynda mig i duschen, sen ännu öva lite på matte innan jag somnar. Usch!

Nighty Nighty!♥

nytt

Skapade ett par nya kategorier, en för utseende och en för bilder. Blir lite mera ordning och reda då;) Det säger väl sig självt vad kategorierna innehåller, så jag tänker inte säga något mer om det, men bara så ni vet!:)

imorgondagens outfit:

Tänkte köra på en lite annorlunda stil imorgon. Ponchon och knästrupor är ju så inne nu..

eller hur var det? Nejmen seriöst, det ska föreställa anti mode dags outfiten ;) Kanske lagar "pippilottor" i håret också? näe.. tror det blir för svårt att ta mig seriöst då ;) Haha, känner mej lite som en påskhäxa..


10minuters promenad blev det


Yess! Nu har jag och dogi varit duktiga och varit och motionerat, blev inte en alltför lång lenkki men :D Det berodde på att jag hade vår/sommar skor på mig och vägarna var inte plogade. hehe, men bättre lite än inget!

Nu blir det att aktivera den sämsta delen av min hjärna ; mattehjärnan. Hejdå bloggen, hej matteboken!

promenad

tror jag ska ta och göra något jag inte gjort på länge nu, nämligen gå ut på promenad med vovven! Har inte velat gå frivilligt ut den senaste tiden, man fryser ju häcken av sig i den där jävla kylan... men nu fick jag en känsla av att jag kunde gå ut, få lite frisk luft, kanske fota lite och se på då vovven skuttar omkring glatt i snön. Det är ju trots allt inte så kallt ute idag och lätt motion är att rekommendera efter att man haft körtelfeber!

så... adios amigos! ;)

tisdag

hejsan allihopa! Kom hem från skolan ca 1 timme sen, slutade 12 idag så :) Då jag kom hem åt jag en mc feast måltid och såg nyaste avsnittet av one tree hill, nu ligger jag under täcket och bara vilar. Strax måste jag öva på matte också, men riktigt ännu orkar jag nog inte ta itu med det.

Och nu tycker jag det skulle få börja hända något intressant i livet , känns som det rullat på likadant så länge nu , så lite spänning och variation skulle inte sitta helt fel!

Nu tog skrivinspirationen slut för tillfället, men jag hör av mig senare! Puss!

Ikväll:

•se 2 avsnitt SATC som kommer på TV.
•duscha
•fixa naglarna
•börja läsa på en bok jag ska ha recenserat.

Jag önskar er godnatt!
Önskar det till mig sjäv också, har inte sovt ordentligt på flera nätter nu.

detta ska föreställa en rubrik

har fortfarande inte läst på matteprovet, tiden bara rinner framför ögonen på mig då jag sitter framför datorn , eller ser på TV. Medan när jag räknar matte känns det som om tiden går väldigt lååångsamt. Det kunde vara andra vägen istället.

Som ni kanske märker har jag också gjort små ändringar i bloggen, är ganska nöjd med den designen jag har nu, headern är jag inte riktigt säker på - men den får nu vara tills jag kommer på något bättre.

( Btw märker jag att jag fått nya läsare! Detta var först menad till en väldigt privat blogg , som bara jag och kanske mina närmaste skulle veta om , men nu när ni ändå hittat hit så fortsätt gärna läsa , det är trots allt kulare att blogga när man har fler läsare har jag kommit underfund med :D och kommentarer uppskattas alltid!
)

nåja, nu kallar matteboken. Ha de bra!

måndag första februari



Hemma från skolan nu! Kan nog inte påstå att min dag varit särskilt tung, hade 2 lektioner, sedan 2 håltimmar på vilka jag och Josse traskade iväg till en pizzeria för att käka pizza. Gick tillbaka, talade minnen och andra saker. Sedan hade jag en lektion till och sen tog min dag slut eftersom att jag inte deltog i gymnastiken.

Nu just testar jag lite kläder som jag ska ha på mig på anti-modedagen i skolan, vilket innebär att var och en skall klä på sig de omodernaste kläderna de hittar i garderoben , för min del blir det väl en orange topp , grön hoodie , röd-svart randiga knästrumpor och svar sjal, låter härligt va? :D Ska nog ta en bild sen så ni får se :D Kommer bli kul att se hur alla ser ut då.

Nejmen nu tror jag att jag ska öva lite till matteprovet trots att jag mycket hellre skulle sitta framför datorn..

Later!

i skolan

godmorgon på er! Kom nyss till skolan och har inget bättre för mig än att blogga ett litet inlägg nu innan mina vänner kommer :D Rätt så enkel dag idag, modde, engelska, 2 timmar hål och sedan 2 timmar gymnastik, som jag inte deltar i eftersom att jag haft körtelfeber så..

gud så dåligt jag sov inatt, först den sista halvtimmen började jag sova sådär hyfsat bra, typiskt.

Äh jag har nog inget att skriva om nujust, så vi får höras senare!

RSS 2.0